!

ikväll jobbar jag! Bennett sover & Alex & jag kollar på Batman!

Njuter av livet!

En månad hos familjen idag!
Jag saknar nära&kära men har jag
Hemlängtan?? svar: NEEEJ!!
Jag älskar livet här & jag är lyckligt lottad över
att få vara hos den familjen jag är hos.

manikyr!

Jag & Amanda var i Kenwood mall idag & gjorde våra naglar fina! Detta ska vi i fotsättningen unna oss minst varannan månad bestämde vi! :)

<3

HAR IDAG FÅTT MITT FÖRSTA BREV PÅ POSTEN!!:D
Har aldrig blivit så glad över ett brev någonsin och det var från min kära mormor & morfar!
Började lipa, så fina ni är!

hallå?!

Det bara regnar & blåser ute
& enligt väderprognosen ska det
göra det några dagar framöver.
Kanske till och med får vara med om
en tornado, vem vet! Det kan hända
här och de har varnat lite för det & då
måste alla vara nere i källaren, Mysigt:)
Men nej jag vill ha sommar och bli brun
nu, punkt slut!!
Idag tittade solen fram lite iallafall så jag
tog Bennett uti vagnen för en promenad.
Vagnen var i bilen så jag öppnade
bageluckan för att ta ut den & la mina
favorit solglasögon precis där luckan
slås igen, såklart. Så nu är dom sönder:(
Fast om värdeprognosen stämmer lär
jag ju ändå inte behöva dem på
ett par dagar!

Ska köra ett träningspass nu
sen krypa ner i sängen & se
filmen, The Tourist!

Love
Malin

california!

Är hemma igen efter en härlig vecka i Kalifornien! Det har varit jättebra, dock har vi haft lite otur med vädret.. Hotellet Carmel Valley Ranch som vi bodde på var lyxigt och fint och sängen, det var nog den skönaste jag har sovit i någonsin.

Lägger ut lite bilder istället för orkar inte skriva mer, har varit uppe alldel es för många timmar och flygresan var dryg och lång och otäck. Jag ogillar att flyga!! Louise tycker det är mysigt att flyga, MYSIGT??! är du galen, det är rena skräckupplevelsen menar jag då, ser absolut inte det mysiga i det Louise Bengtsson.. Jag vill ha kontroll över det jag gör och det har jag inte där uppe i luften! Åhh vad jag saknar dig nu förresten:(





 

 


California here we come!

Äntligen packat färdigt så nu är jag redo för Kalifornien!:)
Alex kom ner till mig ikväll och ville hjälpa mig att packa. Gick väldigt smidigt och snabbt när han hjälpte till, tog bara 1 min så var allt nerpackat i resväskan eller rättare sagt nerkastat;) Han säger ofta till mig "Malin, are you crazy?!!" Som ikväll sa han det för han tyckte jag tog alldeles för mycket med mig, så söt är han!!
Men jag är mycket bättre på att packa den här gången jämfört med när jag lämnade Sverige haha! Vet inte om jag nämnt det men fick betala först övervikt på 1000 kr till New York sedan ytterligare från New york till Cincinnati. Men kände inte att jag kunde packa ner mitt liv på 23 kg i ett år så det var det värt! Kanske inte nu efteråt men det är lätt o vara efterklok!


Såhär såg det ut när Alex packade min väska..

!

Idag har jag o elin varit och unnat oss lite shopping, väldigt mycket för min del men jag är helnöjd med mina inköp! Det är så otroligt billigt här!!!!
Köpte bl a. converse för bara 25 dollar, ursnygga Ralph Lauren shorts 40 dollar, Levis jeans 27 dollar och massa annat fint:) Älskar att shoppa här!

Ikväll tog jag en joggingtur för det var så härligt väder!

Jag & mina favoriter!


workout!

Körde ett träningspass i morse. Älskar träningsbollen, min nya favorit!

easter

Ikväll har jag, elin och amanda plus hennes värdfamilj varit på IKEA och ätit påskbord, gott men betydligt
godare hemma!
De spelade svensk musik, sen var det några svenskar som sjöng och hade folkdräkt på sig så det kändes som
man var i Sverige igen..
Efter påskbordet var det planerat att jag skulle med på partaj in till downtown men efter lite krångel hit o dit blev
det tyvärr inte så, är man inte 21 år så är man inte, HEHE!




at the zoo!

Idag har jag o killarna haft playdate med Elin och hennes ena barn, Rian. Han och Alex är jämnåriga så de hade roligt ihop. Vi var på ett Zoo som inte ligger alls långt iväg ca 15 min bara, väldigt kul och barnen uppskattade det mycket! Så där blir det säkerligen mer besök i sommar.
Om man får tycka att man är bra på någonting så tycker jag att jag är bra på att organisera! Mycket bättre på det här än jag var hemma. Som idag t.ex. det är inte helt lätt att åka iväg på utflykt några timmar med en 1,5 åring och en 4 åring men jag tycker jag fixade det mycket bra eftersom jag hade organiserat dagen! Dvs när Bennett sov gjorde jag iordning allt som skulle med (snacks, skivade frukt, blöjor, vatten, extra napp, blinki, regnjacka) plus så gjorde även lunchen medan han sov sen såg jag till så jag hade vagnen med i bilen och när bennett vaknade var det bara att äta lunch sen köra iväg för att hämta upp Alex i skolan och därefter köra till Zoo!
Dagen blev mycket lyckad:)




Alex&Bennett!

heeeej.
Igår sov jag i princip hela dagen, kände mig totalt utmattad och huvudvärken tog kol på mig, har nog aldrig haft så mycket huvudvärk förut. Men ni behöver inte oroa er för idag när jag vaknade mådde jag mycket bättre och har känt mig pigg hela dagen, behövde nog sömn helt enkelt!
Hur som helst har dagen varit bra. Lanie, (nannyn) kom kl 9 och då åkte jag & David in till city för att öppna ett konto till mig och fixa ett kort där jag ska ha min lön. Det gick bra förutom att det har blivit ett liten liten miss i mina papper (inte mitt fel). Som jag förstått det har de som ordnade visumet till mig skrivit mitt hela namn + mellannamnen på samma rad, ooops! sånt får inte hända utan mellannamnen måste stå på en särskild rad annars stämmer det inte överrens, petigt och noggrant ska det va! Men det är ingen stor grej, det tar bara någon vecka längre tills de kan öppna ett konto till mig för att de måste skicka lite papper och ändra så mellannamnen står på en särskild plats.
När vi var klara åkte vi hem igen och jag bytte av Lanie så hon åkte hem och jag började jobba. Hade en bra dag med barnen!:) Bennett hade bestämt sig för att vara pigg i eftermiddag och tänkte inte ligga o sova medan jag o Alex lekte. Så när jag lagt honom runt 2 tiden i eftermiddags hör jag honom (genom min hokitoki, eller vad det nu kallas) att han pratar med sig själv, och det är bebisspråk för han kan inte prata rent ännu, så gulligt är de!! Men han var inte ledsen så jag lät honom vara ett tag tills det märktes att han blev arg för ingen kom så då kunde jag inget annat än att gå upp till honom, då hade han kastat ner alla sina "blinkis"(= snuttefiltar) och ville komma upp till mig istället. Så han fick vara uppe ett tag och leka tills han blev riktigt trött och sen somnade han:)
Nu ikväll har jag och Elin tagit en liten rundtur här omkring för att hon skulle visa mig vart allting ligger och vilka affärer o restauranger som är bra osv. Jag hittar nu till posten så nu kan jag skicka brev, wohoo!! Var även inne i en affär där dom har massa märkeskläder till sjuuuukt bra priser, där ska det minsann fyndas!
När jag kom hem åt jag med familjen sen hade Sydney framme damsugaren och så var det en lite längre bort och då hade Alex en lång redogörelse för mig vilken damsugare som var den bästa, så nu vet jag vilken av dom jag ska använda. Så smart och så otroligt söt är han!!:)
Lite bilder från i måndags då vi gjorde trolldeg!

hyyy...

Idag är jag ledig men det är ingen bra dag för mår dåligt. Har konstant huvudvärk och kroppen känns konstig.. Åhhhhhh jag som skulle göra så mycket på min lediga dag var det tänkt, men istället ligger jag i min säng och har precis sovit i 3 timmar, känner för o sova mer.. Men ska drar mig uppåt och knapra i mig lite alvedoner o försöka äta lite så blir det nog bättre sen!
Saknar min älskling lite extra idag! För hon ville alltid vara hos mig när jag snyftade lite.

happy...

hade en jättemysig kväll med familjen igår. Lagade mat, pratade om hur veckan hade varit och sen gjorde jag o alex cockies.
Och sen säger Alex: "I love you Malin and I want you here forever" Det var det bästa av allt!
Nu ska jag upp o äta frukost sen jobba:)

pancakes time!

Idag gjorde jag och Spiderman bl.a. pannkakor. Gjorde dem utan recept o improviserade lite så de blev faktiskt riktigt goda!

våren är här!!

Idag har det varit strååååålande väder här, ungefär 20 grader så det kändes verkligen som sommar. Så barnen och jag spenderade dagen ganska mycket ute, Alex hade oxå sin kusin här lite senare på eftermiddagen så det var fullt hus. Det är så kul och se när dom leker tillsammans och lille Bennett tycker det är så kul och följa efter dem och göra samma sak fast han är lite för liten för att hålla samma tempo som dem.
Nu ikväll kom min Lcc ledare hit (min kontaktperson från cultural care) och skulle mest checka av så allting kändes bra osv, och såklart gör det de:) Senare tog jag en promenad (eller det var tänkt att ta en promenad) med Scout (hunden). Ååh vad skönt och ut o röra på sig i kvällssolen tänkte jag men den promenaden blev tyvärr inte långvarig. Efter vi hade gått ca 5 min sätter hon sig ner och total strejka och jag försöka locka så mycket som möjligt på henne men hon ville inte så jag gav mig till slut och vi vände hemåt.. Så istället tränade jag på gymmet här nere hos mig för första gången, kändes skönt o komma igång igen!
Nu ska jag sova, natti natti!


....

Ber om ursäkt för dålig uppdatering MEN har har fullt upp i princip hela tiden så har inte haft tid till det:)
Helgen spenderades i Chicago för att fira Davids mormor och morfar som varit gifta i 65 år, lååång tid. Så vi körde i lördags morse och resan tog oss 5 timmar men det gick bra, jag trivdes där bak i bilen:) Så i lördags kväll satt jag barnvakt medan David och Sydney plus hela hans släkt var ute och åt.
Sen i söndags var det dags för släktfotografi så efter vi hade sovit på hotellet begav vi oss till Davids kusin. Och detta hus, det var AWESOME vill jag säga, såå fint!!! Så jag gick där omkring och drömde mig bort att jag bodde där, men vem vet kanske en vacker dag gör jag det;) HEHE!
Måndagen var vi i ett mall och shoppade och på kvällen körde vi hem:) Så det var en trevlig helg!






Jag fick ett rosa fint fodral till min dator av snälla David:)




Igår åkte jag och 4 andra tjejer och kollade på Kesha, hon hade konsert drygt en timme härifrån. Men vi kom tyvärr lite sent så hann typ bara höra 7 låtar innan hon slutade. Men det var ändå kul att att se henne plus att träffa de andra tjejerna här:)

P.S!

Glömde tillägga att jag har fixat lite med foton i mitt rum:)

like it!

Min dag har varit toppen! Jag har jobbat helt själv med barnen och det har gått galant.. Saknade såklart Alex i eftermiddags då han valde att spela wii med sin kusin efter att Jag o lillen hade varit o hämtat honom i skolan men såklart lockar det mer att leka med en jämnårig kille än mig. Jag och Bennett hade en bra dag ändå. Det var fint väder så vi gick en lång promenad på morgonen och spenderade sen dagen ute ganska mycket.
Farligt men så sant! JAG HAR BLIVIT ETT KAK FREAK! Cupcakes och cockies är absolut mina favoriter! Varenda dag äter jag det men nästa vecka blir det skärpning, kanske inte åt att äta dem men att komma igång med det jag annars gjorde hemma, TRÄNA!


mysig dag!

Idag var det sista dagen jag jobbade tillsammans med Lanie så imorgon ska jag vara helt själv med pojkarna:) Är faktiskt inte alls orolig för det för jag känner att de mer och mer börjar lära känna mig och vill vara med mig så det ska nog gå bra!
Idag körde jag även bil med Alex för första gången. Kände att det kunde vara roligt att hitta på något med bara honom så vi åkte till ett "bookstore" här i närheten och spenderade eftermiddagen där medan Lanie var hemma med Bennett. Alex ville ha med sig sina två spiderman gubbar så vi lekte med dem sen läste vi ett antal böcker om spiderman och batman, han gillar dem väldigt mycket:) och innan vi skulle åka hem tog vi en liten fika på starbucks, det var mysigt och jag tror han tyckte det var väldigt kul:)
Imorgon är det fredag och då har jag varit här i en vecka, känns sjukt att det gått så snabbt..
Sen på lördag åker vi till Chicago och stannar till måndag, wohooo!

RSS 2.0