Mys

Myskväll med te o tända ljus framför Revenge. Känner mig svensk.


tuesday

Jaha då var det onsdag IGEN imorgon! Guuud vad veckorna går snabbt alltså!! Är ledig som vanligt så först blir det promenad med hundarna o sen träffa Esther som är från Frankrike för lite shopping. Kan dock inte shoppa för jag sparar pengar. usch vad det är tråkigt att spara, nästan det värsta jag vet men så är det ibland. Får se hur bra det går, en utmaning! Kan antingen sluta bra eller mindre bra=) Sen ska jag hem o skypa med den nya au pairen. Och sen får vi se vad kvällen har att erbjuda=)
Igår var jag på min första matlagningskurs. Är tvungen att ta lite mer credits i och med jag förlängde 6 månader till. Så jag tar en "cooking healty" klass bara för att det var samma lärare som jag hade när jag tog den andra matlagningskursen förra året, hon är grym!! När jag kom in igår sken hon upp som en sol för hon hade blivit så glad av att se mitt namn igen på listan, så jag tror hon tycker om mig=) Sen tar jag även en foto kurs, tänkte att det vore bra för jag fattar typ ingenting av vilka olika inställningar o grejer man ska göra när man ta ett kort. Den började förra veckan så då var det bara massa papper att fyll i o saker att gå igenom där med "10 saker att tänka på innan man tar ett foto". Åh herrejissus det var ett helt A4 papper med massa saker man skulle ställa in med kameran beroende på vad man tar för slags foto så att fotografiet blir så bra som möjligt. Jag som tar hur många foto som helst varje dag, om jag skulle tänka på alla de här 10 sakerna innan jag klickar på "shoot" kommer det ta flera timmar & om jag ta på barnen kommer det aldrig att funka hahah. Men övning ger färdighet!! Så efter denna kursen kommer jag säkerligen vara ett proffs!!! (HEHE)
Nu ska jag sova för imorn ringer klockan tidigt så inte hela dagen rusar iväg för det gillar vi inte!
natti natti!

Good memories will never fade away

Hej!! Först & främst, jag mår toppen! Helgen har minst sagt varit händelserik med bl.a. utgång, lite jobbande & häng med Lisa. Förra veckan var även fullspäckad då barnen hade "påsklov". Det gick bra. Vi åkte på olika aktiviteter varje dag & hade playdates.. Bennett har verkligen blivit så stor på sistone så nu leker dem med varandra mycket fast att Alex som storebror kan störa ihjäl sig på sin lillebror ibland=) så söta så!! David & Sydney har bestämt sig för en ny au pair nu. Bianca från tyskland. Hon verkar trevlig! Kan bara säga att jag har börjat drömma mardrömmar om att lämna barnen. En natt drömde jag att jag åkte hem men sen ångrade jag mig så extremt mycket så jag ringde familjen & frågade om jag fick komma tillbaka & som tur va hade de inte hittat någon ny au pair så jag kom tillbaks=). Men jag har lång tid kvar, 5 månader iallfall!!

lite bilder från förra veckan

Bennett går hundkurs med Texie..=)
playdate på zoo
picknick time..
Alex & jag bakade muffins en dag..
besökte akvariumet en dag.. (Lägg märke till den enorma alligatorn bakom dem)
Pojkarna är redo för poolen! =)
HELGEN

Lite vin hade vi att snutta på innan vi begav oss ut.

"house party" med Dylan
Sushi är en söndagstradition!! =)
Helgens bästa: träffat härliga amerikanare!!
Helgens minus: hmmm....
helgens glädjespridare: Lisa Mair!!
helgens njutning: gå på gudtjänst i en Koreansk kyrka
Helgens läxa: att följa hastigheten på vägarna!!!
GODNATT!

HUUURRRRRAAA

GRATTIS FINASTE PÅ DIN 21 ÅRS DAG!!
HOPPAS DU FÅR EN UNDERBAR DAG=)
MISS U

day off

Idag är det onsdag & jag är ledig som vanligt. Är dock dunderförkyld så hela dagen har jag kurrerat mig i mitt rum för att bli bättre till helgen för då ska jag vara frisk & pigg.
Så idag har jag scrapbookat, kände att det var på tiden nu efter 1 år här. Det är så kul när man väl börjar!! Sen har jag skypat med min underbara vän Della, som jag saknar dig!!! Har oxå kollat på "Lost", är heeeelt beroende av denna serien alltså, började kolla för några veckor sen & det är fruktansvärt bra!!
Om jag orkar ska jag träffa Elin en sväng ikväll. Hon har bara en veckas jobb kvar sen åker hon på sin resemånad & sen hem:(.. Kommer inte alls bli kul att säga hejdå tilll henne men som tur är bor vi inte så långt ifrån varandra i Sverige.
Idag är det bara en månad kvar till jag ska träffa mina tjejer i New York, wihooo som jag längtar!!!
Nu blir det ännu ett avsnitt av lost sen ska jag få i mig lite mat.

Latte glass!!

Just nu slappar jag o Alex i soffan med varsin glass medan Bennett sover. Alex favorit glass är körsbär o min är kaffe latte, väääärldens godaste glass enligt mig. När B vaknar ska jag ta dem till en djuraffär o köpa fisk hovar sen ska vi ut o fiska:-)


RSS 2.0