WIIIIEEEE

Nu ska jag snart bege mig till flygplatsen för att hämta upp världens bästa mamma & syster!!! kan inte fatta att de snart är här!!!!!!
HEJ DÅ:D

wednesday 26

Träffar på alla möjliga sorts människor här! Idag stod jag & pratade med en kvinna från Vietnam, väldigt trevlig men kunde inte så bra engelska trots att hon har bott här sedan året då jag föddes, 1991. Men hon berättade massa intressanta saker om sitt land. En sak som inte jag hade en aning om som jag tror inte heller så många andra har heller är att i Vietnam har de inga kylskåp så de köper färsk mat för varje dag & förvarar ingen mat utan kvinnorna (för det mesta) går varje dag & köper mat till middagen & det som blir över, ja det slängs nog. Därför har de allting färskt hela tiden så man behöver ju inte vara orolig för att till exempel mjölken eller annat har utgående datum...
Iallfall var den här kvinnan, när hon kom hit för 20 år sedan väldigt kräsen av den här maten som finns här för på den tiden (usch låter som 50 år tillbaka) hade de inte så mycket olika sort matkulturer här (enligt henne) så hon hade jättesvårt att vänja sig vid all friterad & den onyttiga maten här så hon gick ner en massa i vikt.. Hon sa att det var jätteäckligt med hamburgare & pommes & sånt i början & det kan jag verkligen förstå henne om man typ aldrig ätit det någon gång förrut!
Ikväll har jag varit & shoppat nytt smink & sen var jag & elin först på Tj maxx & sen åt vi på Chipotle, världens godaste mexikansk mat!!!
Imorgon är det torsdag & sen är det äntligen FREEEEEDAG!!!! Har aldrig sett framemot en fredag så här mycket som jag gör just nu!!!!!!!!

Godnatt på er!

P.S.

HAR VARIT HÄR I CINCINNATI I 7 MÅNADER IDAG TISDAG, HEJ & HÅ VAD TIDEN RULLAR PÅ!

happy birthday


ALEX 5 ÅR!!
Mitt lilla värdbarn fyllde 5 år idag, stor pojke nu:)
Hade en mysig dag i parken i höstvädret





Lite bilder från helgens bravader!


Fredag: utgång i Indianapolis
lördag: shopping + konsert + collegefest
lite kaffe behövdes!



Mike Posner

var grym på beerpong!





enjoying my life

Är helt slut! Men det är det värt för sicken grym helg vi har haft!:)
Åkte till Josefin-fin i fredags med Elin. Tar lite mer än 2 timmar att köra dit så vi drog iväg efter vi hade slutat jobba så vi var framme vid 9 ungefär på kvällen. Fixade då oss lite fort o sen stack vi till en kompis till Josefin från Argentina där vi förfestade lite och sen tog vi taxi till en bargata. Har nog aldrig gått på så många olika barer på en och samma kväll men det var kul o intressant att se hur folket är där jämfört med i Cincy!
I lördags shoppade vi på dagen och sen var det dags för collegefest & konsert med Mike Posner (riktigt bra var han). Collegefester är verkligen exakt så som man ser det i alla amerikanska filmer.. Hade sjukt roligt!!!
Nu blir det hämtmat från Cheesecake factory med familjen & sen ska jag somna tidigt ikväll!
Puss på er!

Tumble bees

Har nyss varit på tumble bees (gympa) med barnen. Alex är i en grupp för lite äldre barn o jag är med bennett i en grupp för små barn. De sover båda två just nu så jag passar på att vila lite oxå för ikväll blir det en roadtrip med elin till Josefin i Indianapolis!
Pusshej!


mamma & syster <3

Om nästan bara exakt en vecka kommer de,
min älskade mamma & syster!
Som jag längtar!!
Känner redan nu hur känslan kommer
vara när jag står där på flygplatsen & väntar,
helt obeskrivligt!!
längtar längtar längtar!

aaaahhh

En sak är säker! Ska aldrig mera färga mitt hår själv!!!! Sitter just nu & väntar med efterbehandlingen & är (tro det eller ej) orange/gul!!! Det står liksom på förpackningen att det ska vara extra askblond och så verkar det ändå bli gult??!! Aja får se vad resultatet visar om en stund! Lisas hår blev ju bra & vi har typ samma färg från början, lustigt..

Bennett..

Bennett somnade precis i min famn i soffan, så gosigt!


Bygger Lego med alex


saknar


LISA AND MALIN

'

....

En kväll på jobbet med Lisa på köpet...:)


Alex & Bennett

Sooo funny!!


october 13

Dagen spenderades på akvariumet tillsammans med Lisa & hennes värdbarn..

just a feeling

Tog en promenad med Bennett i morse. Tänkte på hur fort tiden går just nu, har så mycket kvar jag vill göra här innan det är dags att åka tillbaka! Många frågar när jag kommer hem & svaret är att jag inte vet. Har drygt 5 månader kvar här & därefter en månad att resa sen är det dags att åka hem om jag inte förlänger vilket jag ska ha bestämt om en månad, så då får ni svar..:)
På fredag är det bara hela två veckor kvar till min underbara mamma & syster kommer hit. Det kommer bli helt underbart att träffa dem!! LÄNGTAR LÄNGTAR LÄNGTAR!!!

grym helg!

fredag
Josefin tog en spontantripp hit i fredags & då var det utgång som gällde!
Min favorit shot!

lördag
Steg upp & jobbade i lördags medan Josefin & Lisa-Marie låg kvar & sov sen höll de mig sällskap under dagen & på kvällen åt vi Sushi & smed stora planer;) & därefter gick vi på bio!
söndag

Au-pair möte idag stod på schemat & det var på en brandstation så Sydney & Alex följde med.. Sen umgicks jag med familjen resten av dagen & kvällen!=) Jag har världens bästa värdfamilj!






leeedig!

Lunchade & spenderade min lediga dag med Lisa från österrike, grymt härlig tjej! :)
Är redo för hösten med mina nya boots från HUNTER.. Älskar dem!!

october 4

Hejhoj!
Dagen har varit allmänt bra. Sommarvärmen har kommit på besök igen (eller rättare sagt svensk sommar-värme) 23°C idag och till helgen ska det bli 27°C, det tackar vi för! :)
Passade på att vara i parken idag med barnen & sen tog vi en glass, dock inte jag för jag har bestämt att jag ska vara nyttig om veckorna och onyttig om helgerna! Tycker jag är väldigt bra för då har man det goda att se framemot på helgerna och allt det goda det smakar dessutom dubbelt så gott :)
Imorgon är jag ledig!
Hade önskat en sovmorgon men så bli fallet inte av. Ska upp tidigt för att ta mig till Social security kontoret! Och nu ska ni få höra varför! I torsdags förra veckan skulle jag (var det tänkt) gå och göra mitt körkortstest till mitt amerikanska kökort (såhär 6 månader senare). Men när kan jag kommer in dit kollade en polis och en annan som jobbar där på alla mina papper, mitt pass, mitt svenska körkort, mitt intenationella körkort och slutligen på mitt social security kort (ett kort man måste ha när man bor här som bevisar att jag är jag) Noga kollade dem så att allt stämmer & tillslut säger de att de inte kan låta mig göra testet p.g.a att på mitt lilla social security kort står det inte Malin Ingrid Linnea som det gör i allt annat, utan det står Malin Ingrid Linn! Det saknades alltså EA!!!! Så därför kunde de inte låta mig göra något för att två små ynkliga bokstäver fattades av mitt mallannamn på social security kortet. Allting stämde i mina papper, mitt pass, visum, körkort & det internationallea körkortet men inte på det lilla kortet som jag gick och fixade när jag kom hit. Så efter jag hade varit där skyndade jag mig och körde till social security kontoret för de sa att jag skulle gå dit och få ett nytt kort och sen komma tillbaka och göra körkortstestet. Så jag åkte dit & fick sitta och vänta i en timma tills det blev min tur. Fick prata med en jättetrevlig man och han sa att de hade hoppat över EA för att det inte fick plats på kortet, nötter!! Om någon borde veta så är det ju dem på kontoret som gör korten till folk. Iallafall trodde jag ju att jag skulle få ett nytt kort hemskickat men så var inte fallet för jag var tydligen tvungen att ha ett vitt litet kort som jag fick på flygplatsen när jag skulle komma in i landet tillsammans med passet men alla fick det ihop häftet med passet utom jag så jag har förvarat det i tryckt förvar hemma eftersom de är super viktigt att ha i passet när man ska hem annars får man problem att komme tillbaka i landet. Så jag kunde inte gör så mycket mer än att åka hem & börja jobba. Så därför ska jag fixa detta imorgon och ha ALLTING som behövs med mig! Har till och med skrivit en checklista..



life is good

Har haft en superbra helg i Chicago med värdfamiljen och Lisa!:)

Chicago!

Befinner mig just nu på ett superfint hotell mitt i Chicago med värdfamilijen.
Sitter barnvakt ikväll & snart kommer Lisa-Marie hit med bussen:)

RSS 2.0