onsdag

Idag var jag & barnen i poolen, jättemysigt & kul hade vi! Alex kan snart simma & han är inte längre rädd för att gå under vattnet så det är så kul att se & Bennett har sina flytvingar på sig så han plaskar runt i vattnet & tycker det är jättekul. Sen ska han alltid göra exakt likadant som sin storebror gör, så naturligtvis vill han ju oxå gå under vattnet så som Alex gör men problemet är att han inte kommer under riktigt eftersom han har sina stora flytvingar på sig, så han kämpar & kämpar för att lyckas komma under, såå söt är han!
Sen tar det alltid lite lång tid att när vi ska hem för de vill inte gå upp från poolen & idag tog det extra lång tid. Jag hade först tagit upp Bennett, torkat, satt på ny blöja & klätt på kläder sen var det dags för Alex & han vill alltid envisas med att vara kvar i poolen men tillslut fick jag upp honom & klädde på honom. Sen var det ju bara jag kvar så vi gick till toaletten som är vid baby poolen & när vi precis skulle gå leker Alex med en vattenpistol precis vid den lilla poolen & rätt som det är hör jag ett plask & då hade han ramlat i med kläderna på, lille stackarn! Men han skadade inte sig, lite chockad blev han som en annan oxå hade blivit om man plötsligt föll i med kläderna på!
Så det blev att sätta på sig de våta badbyxorna igen & sen ville han inte gå så då tyckte jag så synd om honom så jag bar Bennett på ena sidan & sen Alex på den andra sidan plus två tunga väskor & plus flytvingarna.. Det var jobbigt kan jag tala om men vad gör man inte för sina söta värdbarn:)
Snart kommer hon, min underbara vän Louise!
Kan inte beskriva med ord hur kul det ska bli att träffa dig!


07-26-11

playdate med Jana & Olivia i poolen!

I never repeat the same mistake unless it is worth it.

Idag tänkte jag lite extra mycket på mor min, ett halsband som jag fick av henne i namnsdagspresent!

pyssel

Jag & min "Hostgod" ska ut & springa imorgon bitti kl 06.45! 5 miles vilket innebär 8 km! Så nu säger jag godnatt om min kropp ska orka med detta så tidigt på morgonen..

bra helg

I fredags var det dags för utgång & det gjorde vi i downtown, riktigt lyckad kväll som varade länge...
I lördags jobbade jag hela kvällen & idag, söndag har det varit au pair möte! Denna gången besökte vi ett vatten pallats! Det var kul men alldeles för mycket människor för min smak, fick stå i kö länge till allting & sen var det inte så fräscht i vattnet men det var kul o åka lite rutchbanor iallfall:) Dock inte den sista vi tog som var en nära-döden-upplevelse, den var nästan i 90°, det var fleeera meter upp så jag fick sån höjdskräck sen låg man ner o rätt som det var stupade det bara rakt ner & man lyckades inte hålla sig på rutchbanan utan halvflög ner & blev helt dränkt av vatten, livsfarligt!!
Nu ikväll har jag, Elin, Marion & Niina varit på bio & sett Friends with benefits! Riktigt bra var den, lite förutse bara men verkligen sevärd! Dock får ju ni där hemma vänta ett tag till innan ni kan se den på bio, hihi...
Sen var vi & åt sushi, GOTT! Philadelphia roll är min favorit!

!

Jag har väldens bästa värdmamma! Fick nyss en present bara sådär, ett par superfina skor!

!

Får hitta på massa inhomhus aktviteter nu när där är som varmast ute, kan max vara ute i 20 min (om vi inte är vid poolen) sen måste man gå in o svalka sig..
Gjorde egen trolldeg med karamellfärg, väldigt uppskattat!








Saint Louis & U2

äter subway för första gången i mitt liv
DET BÄSTA AV ALLT - U2!
det var inget behagligt väder att stå i kön i...
josefine svalkar sig...
lik måns zelmelöw i profil MEN snyggare!
över 50 000 var det i publik!
GRYMT BRA!

obeskrivligt grymt bra!

U2 VAR DET BÄSTA JAG HAR SETT PÅ LÄNGE, HELT OBESKRIVLIGT GRYMT BRA!!!
Mer bilder kommer inom kort!
Efter att ha stått i kö i 5 timmar fick vi den absolut bästa platsen!

ta-hand-om-mig-själv-dag!

Idag har jag varit ledig, är det numera onsdagar istället för tisdagar, väldigt skönt!! Så jag ägnar min lediga dag åt att ta hand om mig själv:) Idag har jag sovit ut (det behövdes verkligen) sen åkte jag & shoppade, sen lunchade jag med David & Sydney & Bennett, därefter åkte jag & unnade mig pedikyr, vääääldigt skönt fick dessutom sitta i en massagestol & få massage så nu är mina fötter jättefina för er som vill veta:) Nu ikväll har jag tränat zumba, detta är numera min hobby om onsdagskvällarna, så kul!!!


U2

U2 i helgen med dessa tjejer, wihoooooo det kommer bli grymt bra!!!

tisdag

Alex & bennetts kusiner, Jonah & Olivia har fått sin första au pair & hon kom i helgen så allting är väldigt nytt för henne, så som det var själv för en i början.. Jag har visat henne runt lite grann & det känns genast som jag har varit här jättelänge fast att tiden gått så himla fort! Så idag har vi haft playdate medan Jonah & alex var på camp. Bennett gillar att klä ut sig & även jag tycker detta är väldigt kul att klä ut honom, haha! Idag ville han vara som Olivia, sööööte!

sommar, 39 °C idag!!!

Gulleplutt! han är livlig & busig & att gå i trappan tycker han är jättekul för det får man inte göra:)

att hoppa från höjder är kul..
påväg till Camp för att hämta Alex...


Jag har väldens bästa värdfamilj! När jag kommer hem från träningen nu ikväll finns det sushi sparad till mig kvar i kylen! Så gott!!!

Chicago!

Hade en mysig & trevlig helg med familjen i Chicago:)
Bennett kände för att ta sig en nap
I väntan på paraden som var för 4 juli!
paraden..
bennett gillade såklart den här bilen...
.. för den var från Sverige! :)


happiness

Fick post idag av min fina farmor! SAKNAR DIG!!

Kan inte fatta att det bara är en månad kvar tills vi ses!!

!

Älskar mina nya väska från Tommy Hilfiger!

fredag

Ikväll har jag, Marion, Tania, Niina & Marie varit ute & ätit på en mexikansk restaurang, inte gott alls så dit ska vi aldrig gå fler gånger.. Men till vår besvikelse tröstade vi oss med cheescake från cheesecake Faktory & DET VAR GOTT!! Sen åkte vi till en park för att kolla på fyrverkerierna för att fira 4 juli som är på måndag. Trevlig kväll!
En sak som jag inser mer & mer ju längre tiden går här är hur amerikanarna är så överdrivna med allting. Som ikväll det kom en ambulans körande, inte med sirenerna på eller någonting så det var verkade inte så brådskande men ut kommer ca 8 ambulansmän som tar ut en bår & går in genom folkmassan med poliser runt sig. Efter ett tag kommer de tillbaka med båren & en tjej som verkade ha druckit lite för mycket eller kom hon i chocktillstånd när alla raketer började skjutas! Hur som helst det verkade inte vara så allvarligt med henne för hon satt upp men all denna utryckning & omhändertagande denna tjejen fick det var då inte lite! Hemma hade de säkert gjort likadant men inte kommer det 8 ambulansmän & ta hand om en, det är väl si sådär 2 stycken. Men denna tjejen kanske hade extra bra sjukvårds försäkring så därför fick hon så många ambulansmän, för om man inte ha någon alls då blir man ju inte ens upplockad..
Nu måste jag sova för imorgon börjar jag jobba tidigt sen åker jag till Chicago med min fina värdfamilj & stannar där till tisdag!
godnatt





Playdate med Marion & Will



torsdag

Passade Oliva (kusinen) några timmar på morgonen.. :)

RSS 2.0