27 feb

Idag har bennett varit hos doktorn. jana tog honom dit & mötte upp Sydney där. han har öroninflammation & en massa hosta & förkylning. Lille stackaren. Det låter så sött nu när han pratar för han är liksom så hes. Men det blir förhoppningsvis bättre snart med lite medicin i kroppen..
Jag & Alex hade iallfall en mysig eftermiddag eter jag hade plockat upp honom i skolan. Det var superfint väder så vi ville vara ute & påhittig som man är kom jag på en lysande ide nu när man hör fåglarna kvittra igen. Så iden var att göra fågelmat. Har dock ingen blekaste aning om vad fåglar gillar att äta förrutom fågelfrön som många i Sverige har i sina hem. Så jag hittade lite gammalt bröd, lite russin, flingor & mashmallows & så hade vi smör som klister. Alex tyckte detta var jättekul! Sen hängde vi upp det i trädet & väntade på att fåglarna skulle komma. Men här är inte fåglarna så vana vid att något gott hänger & väntar i trädet på dem så ännu har vi inte sett några men förhoppningsvis imon, Alex håller tummarna för det iallfall:)
Ikväll har jag & David tränat på gymmet. Gick sisådär för min del men han gick igenom olika maskiner på gymmet & på onsdag ska jag träffa hans kollega som är personlig tränare!:)

Academy awards 2012

Sitter just nu i soffan med Jana & kollar Oscars galan. Helgen har varit bra. Hade myskväll med Elin i fredags & åt thai & kollade på film. Kändes som en svensk myskväll & det behövdes för min del. Har inte haft myskväll på hur länge som helst så det var väldigt skönt & behövligt. Det var till och med så mysigt så jag somnade i Elins soffa när vi kollade på film så stackars Elin fick sitta & kolla själv..
Igår jobbade jag hela dagen & jag tog barnen till akvariumet, kanske inte den bästa iden att göra själv en lördag då det var helt knökat med folk men barnen uppskattade det så jag bet ihop & gjorde det bästa av situationen. Sen tog jag Alex på födelsedagsparty till Elins värdbarn Ryan. Det var så mysigt & bara få göra något med Alex för vi lämnade bennett hemma hos David för det var dags för honom att ta sig en nap. Sen när jag slutade jobba kl 6 var det dags att hoppa in i duschen & göra sifg redo för en utgång med de tyska tjejerna, Jana, Yvonne, Jana nr 2 & Tamina. Hade en helt galen rolig kväll!!
Några klänningar från Oscars galan:
Den finaste klänningen av alla enligt mig!

En annan väldigt fin klänning!

Hur tänkte hon här??!!


Pannkakstajm!!


Florida

Heeeej. har gått veckor sen jag bloggade nu & jag har egentligen såå mkt jag vill säga men börja iallfall att berätta om hur Florida var..
Här är vi på stranden första dagen i Maiami Beach, helt underbart förrutom att vi hade lite otur med vädret.
Alex myser med Noisy i flygplanet innan han somnade i mitt knä=)
Hotellet vi bodde på var det finaste jag någonsin har bott på, så lyxigt!!! (det ser finare ut i verkligeheten)
mitt badrum!
I poolen höll vi till en hel del & efter några timmars badande var man som ett russin hahah..
på kvällarna satt jag barnvakt till mina favoriter..
Här av vi mina värdföräldrar innan de ska gå ner på bröllopet. Bröllopet hölls i 4 dagar & detta var nästsista dagen då alla skulle se ut såhär. Jag är helt kär i kläderna, önskade att jag kunde få ha dem på mig. Ska nog ta & leta upp en indisk man & gifta mig med så jag få klä mig i alla dessa fina kläder.
Här är en bild som jag tog av det sora bröllopet som var sista dagen. Jag fick komma ner & kolla i slutet med sydney då David passade barnen. Det var såååå fint!!
fintfint!
vi lämnade hotellet på söndagen & körde upp till Fort Pierce där Davids mormor & morfar bor.
Jag njuter av den otroligt fina utsikt som de har i lägenheten
lite chill i soffan..
Det här är davids mormor & morfar, så otroligt härliga. De påminner så mkt om min mormor & morfar så jag kände en enorm saknad efter dem när jag var där!

Vi åkte hem på tisdagen & sen var det bara att packa upp väskan & packa om den igen för att sedan dra till VEGAS med Josefinfin! Men det tar jag & blogga om en annan dag, förhoppningsvis snart!
Jana, au pairen som var här innan mig är på besök i två veckor så nu ska vi snart träffa Elin på Starbucks=)

Exhausted!!

Precis slutat jobba & jag är helt slut sedan jag & barnen har lekt häst i två timmar. Jag fick äran att vara hästen & under tiden skulle jag försöka vara så rättvis som möjligt så att de fick lika mycket ridtur var & en men det gick bra & jag fick ju tillräckligt mycket träning på köpet så nu slipper jag gymmet ikväll, wihoo!
Nu håller jag på att tvätta i lite panik för att sedan sortera ut kläder som ska packas ner i resväskan för imorgon åker vi till MIAMI!!!! Ska bli jättekul & underbart att få komma till värmen igen=)
hade ingen tid att vara fotograf när jag var häst idag men bjuder på några bilder istället..
Jag & Bennett åkte till bookstore idag & träffade Lisa & Isaac
i parken igår



Super bowl 2012!!

Helgen var kanonbra! Fick uppleva Super Bowl & till och med vara i självaste staden Indianapolis där det spelades. Hela staden förvanlades till en stor festival med massa folk & artister som Madonna, Nicki Minaj, Chris Brown, Kelly Clarkson var där & massa tält var uppsatta med storbilds tv så man kunde följa matchen. Grymt var det & sån härlig stämning med massa folk överallt=)
Det började bra redan i fredags då varken jag eller Josefin kom på kl 8 på kvällen att vi inte hade något att göra & var smått uttråkade så hon bestämde sig för att ta sig en tripp till mig från Indianapolis där hon bor. Så efter två timmars bilfärd var hon här vid halv 11 & då körde vi på utgång! Nästa dag jobbade jag & som sällskap var Josefin med mig så vi drog till akvariumet med barnen & hade en mysig dag.
Efter vi hade slutat jobba var det drags att packa väskan & sen bege oss till Indinapolis & vara där när Super Bowl spelades. Gick ut på lördag kvällen & på söndagen åkte vi inte tidigt till stan för att strosa runt bland folkmassan.
'
vi blev fångade på en bild på en klubb i stan..
Akvariumet med barnen

jag & min las vegas tjej!

vi hittade en get :)


Mark & jag!

i väntan på matchen..

2 february

Klarade körkortet, yeeeaaaiiiii!! Skönt att man känner sig lite laglig nu när man kör bil =)
Dagen har varit bra. Bennett är fortfarande krasslig så det blev ingen skola för honom imorse så vi hade en mysig morgon & sen hämtade vi Alex & därefter körde vi & åt glass (eller rättare sagt yogurtglass). Alex älskar det stället för man får ta allting själv & lägga på vart man vill för topping & sen bara gå fram & betala, väldigt smidigt & kul. Kanske en ny affärside för dig pappsen?=)
kvällen spenderades först på Starbucks med Lisa sen hade jag en myskväll med David & Sydney som har kännts som evigheter sen.
Imorgon är det FREDAG!!! Jobbar som vanligt imorgon & kvällen är ännu inte planerad. På lördag jobbar jag på dagen sen drar jag till Indinapolis igen till Jossan för att det är Super Bowl där!!!! Kommer bli grymt & det är massa artister som kommer dit & galet mycket folk=)
Har nog glömt att nämna att jag & åker till Florida om en vecka, till MIAMI denna gången med värdfamiljen för ett stort bröllop. Enligt Sydney kommer vi bo på ett av världens finaste hotell, inte fel!!:) Kommer stanna i 5 dagar så kommer tillbaka igen på tisdagen & sen har jag bara en dag i Cincinnati för att snabbt packa om till partyoutfitterna för sen sätter jag & Josefin oss på flyget till LAS VEGAS!!!

Godnatt på er!

skyyyyping

har idag nästan tagit körkort, wohoo! Var allt på tiden! fast är inte riktigt klar ännu för har uppkörning imorgon bitti kl 8. Men teorin är iallfall över & skönt är de men den var, som alla säger, LÄTT. Kunde till och med skippa frågor som man inte ville svara på & sen fick man ha 30/40 rätt så jag klarade mig bra!
När jag kom hem hann jag med lite skypedejter av bl.a. dessa två sköningar!=)
'
världens bästa vän som jag saknar ihjäl mig efter!!=) men vi har smidigt massa planer så snart ses vi!!
& även JOHANNNES=) som säger att jag aldrig har med honom på bloggen, visserligen sant men nu har du fått äran=) Hoppas du läser bloggen lite mera nu!!
Godnatt på er!
Håll tummarna för mig imorgon;)

RSS 2.0