OUTFIT

denna läckerbiten ska jag ha på mig imorgon på NYÅRSAFTON!!

heeeej.

heeeej. Dålig uppdatering. Jag vet. Men denna veckan har varit fullspäckad med jobb & sen vänner på kvällarna så har inte hunnit.
Vi hade iallafall helt underbart & mysigt i Florida, fick så mycket fint av värdfamiljen & värdsläktingarna. Och tack så mycket för alla julkort jag har fått & även julklapp, ni vet vilka ni är & ni är bäst!
Denna veckan har jag båda barnen från morgon till kväll för Alex har ingen skola ännu. Men det har gått bra. Vi har haft en liten slappvecka med pyssel, filmer & en playdate. Imorgon ska vi till akvariumet med sydneys kompis Stephanie & hennes dotter Shane. Sen på kvällen kommer Jossefin hit för hon ska vara med på nyår!!! Ja på tal om nyår så kommer den bli grym!!!! Jag, Elin, Lisa & Jossefin kommer ha ett hotellrum på Hilton i Downtown (väldigt bra att ha en värdmorfar som äger Hilton) sen kommer vi gå ut på en klubb som ligger nära=) längtar längtar längtar till lördag nu!!!
lite wii spel spelade vi en dag, Bennett blir så lycklig när han får vara med


om det inte finns snö ute ja då få man åka pulka innomhus på filt, det funkar bra det med.

Idag tyckte jag synd om hundarna så de fick komma ner till mitt rum när jag & barnen såg en film

här målas stenar..

ute med vovvarna


roadtrip to Miami

Roadtrip till Miami idag var sååå härligt! Bjussar på lite bilder för jag vet att ni är sååå nyfikna på att se hur min nya älskling (kamera) fungerar. Och jag kan säga att jag är helbnöjd med den!! Jag är inte något vidare bra på alla inställningar man ska göra för ett klockrent foto för jag är ju nybörjare vad gällande systemkamera men jag jobbar på det..
jag test fotade alex igår som super-hero. Han har lovat att komma till Sverige och rädda mig sen om det händer mig något, bra att veta att man han en super hero att ringa då.
min värdpappa (eller "Host God" som han helst föredrar att bli kallad) har muskler han
på vår lilla trip till Miami!
världens sötaste!!!

I Miami:)

Glaset i fokus, jajjamen lite teknik fick jag allt in där

här var vi!

papegoja..

Här håller jag i en söt liten apa. Men tyvärr blev det ingen klockren bild inte för man fick inte ta kort själv men david smygtog en bild iallfall. Ser dock inte så bekväm ut men det var jag. Så söt. Jag önskar mig en apa i födelsedagspresent, en liten baby apa! :)

Syd & B matar get..
Har massa mer men dem väntar jag med!
Ikväll gav jag barnen min julklapp. Walki Talkie för Bennett & Domino för Alex, de gillade det jättemycket särkilt Bennett som älskar att prata i telefon o liknande. Vi läste på förpackningen att det håller 1 mile (1,5 km) emellan så nu kan vi hålla reda på vart han är. Sen gav jag Syd & David ett presentkort på restaurang & bio därefter inklusive barnvakt av mig & till mormorn & morfarn gav jag en bag med svenska saker i. Glögg, pepparkakor, lörbergslila kaffe, gelehjärtan & ballerina.
Egentligen om jag skulle följa den svenska tradionen så skulle jag gett dem det på lördag då julafton firas hemma eller på söndag då det firas här. Men så ville inte jag göra. För eftersom mina är judar så firar de Hanukkah & det vara i 8 dagar. I år började det i tisdags, det varierar för varje år. Och varje kväll från då det börjar tänder man ett ljus på menorah (ljusstake) & många familjer delar ut presenter för varje kväll på de åtta dagarna eller som mina gör, lite då och då under de åtta dagarna. Så ikväll kände jag för att dela ut mina..

unbelievable

Jag kan bara säga att jag är så lyckligt lottad över att ha hamnat i denna underbara värdfamilj! DE HAR PRECIS GETT MIG DEN NYA SONY NEX 5N!!!!!!!!! Jag är överlycklig :D

idag

B & jag kör Captains båt!

Boca Raton

Kommer med en snabb uppdatering för er där hemma. Det är så fantastiskt fint här och känslan av att se havet är underbart!! Idag har vi först varit på captains (morfans) stora lyxiga båt och därefter gick jag David o Alex en promenad på stranden längs havet, så mysigt! Nu ska vi strax på restaurang.
På återseende!


just nu

Packing pågår & till hjälp har jag Alex som väljer vilka kläder jag ska ta med & inte, bra med smakråd!

lussebullebak!

Ikväll har Elin varit här för vi har bakat lussekatter! Bättre sent än aldrig kände vi & goda det blev dom, kanske inte riktigt lika bra som när man gör dem hemma men nästan iallfall..
Är dundertrött nu så ska sova för imorn blir det upp & jobba tidigt & sen fixa massa saker & därefter måste jag packa (alltid ute i sista minuten) för på söndag åker vi tidigt till FLOOOOOORIDA!!!! Längtar sjukt mkt & vädret kommer vara över 25 grader med sol (enligt prognosen som jag noga följt) så jag ska bli brun!!!

sjukling

Idag blir det en lugn dag för Alex är hemma från skolan för han har maginfluensa så just nu kollar vi på Ice Age! Jag & B tvättar händerna hela tiden så att inte vi blir smittade för om två dar flyger vi till Florida & då är det ju inte så checkt med maginfluensa!!

En bild på min favorit från igår!


UGGS

Min värdmamma är bäst!!! Hon har rensat ut sin garderob & hon har hur mycket kläder & skor som helst så bl.a. dessa gav hon mig idag, riktiga UGGs som hon inte ville ha, knappt använda!
Så rar är hon!! :)

måndag.

Först & främst! Tack fina moster & Kjell för paketet som kom på posten idag, blev jätteglad & de matchar mössan perfekt:)
Annars så har dagen varit bra. Klass på morgonen så jag började jobba klockan 12. Lisa & hennes värdbarn kom över på playdate i eftermiddags & nu ikväll har jag & Elin varit på mary-Kay party & efter det smidigt planer för NYÅR, kan bli bra, mycket bra!!!
(Om bara mindre än en vecka åker vi till Florida, wihooooo!!!)
För att hålla Alex tålamod uppe försöker jag vara sköldpaddan & låtsas att jag inte kan alfabetet och sen är Alex en super-Hero & lägger alfabetet & säger bokstäverna för sköldpaddan, går bra en stund iallafall!!:)
"Snacks-time"

helgens bravader

det inte så goda julbordet på IKEA..
utgång med Elson!!
hos frissan
elin gjorde mig sällskap
Nu ska jag strax sova. Imon är det måndag, älskar måndagar vet inte varför men det är början på en ny vecka & då har jag alltid så mkt enegi, konstigt nog! & på måndagar är det de nya avsnitten av Gossip Girl, & just nu är det så bra & sååå spännande men om Chuck dör så kommer jag inte kolla mer & det är ju synd så snälla dö inte!
Imorgon kväll ska jag & Elin på Mary-Kay sminkparty oxå, ska bli trevlans!

Godnatt & godmorgon på er där hemma!


lördag.

Min mor tänker på allt! Idag har jag namnsdag och på posten fick jag en present av henne, en mössa:) just på samma dag oxå! Tack underbara mamma!
Igår var jag o elin först på julbord på Ikea. Kan bara säga att det var det värsta julbordet jag har ätit, en riktig besvikelse! Men kvällen slutade inte för det för sen åkte vi hem till mig o tog hos några glas vitt o sen var det dags för utgång à la Malin & Elin! Åkte till en nyöppnad klubb i Downtown, riktigt frächt & grym musik så vi kvällen blev mer än lyckad!!
Idag har jag, med Elins sällskap varit hos en superhärlig kvinna o färgat håret. Har aldrig träffat någon så framåt och pratglad människa som henne, störtskön! Och när hon sa att hon var 37 år höll vi på att tappa hakan. Hon såg verkligen inte äldre ut än 25 max o var inte det till sättet heller. Var där i tre timmar och kom ut helnöjd! Det blev ingen röd färg för mig iallafall, gillar mitt blonda hår alldeles för mycket för att ändra det till någon annat så det blev istället lite mörkare blont:)
Jobbar ikväll så just nu sitter jag & Alex & kollar på The Polar Express, jättemysig film!


julstämning!

Heeeej!!!
Har varit lite smådeppig i veckan & faktiskt haft hemlängtan lite grann. Saknat vänner & familj enormt mycket och allt som har med Sverige att göra. Jag tror det har berott på att vädret har varit jättetrist, bara grått, regnigt & iskallt & därmed har jag inte haft lusten till att göra så mycket efter jobbet..
Men nu är det slut på att vara deppig & tycka synd om sig själv för nu har jag massa roligheter att se framemot!!Åker bl.a. till Florida nästa söndag med värdfamiljen & kommer vara där under jul & fira Hanukkah. Ska bli superkul & även så skönt att komma till lite varmare bredgrader oxå!=) Kommer hem igen den 26:e.. & igår var jag & min kära vän Elin ute & åt & planerade massa spännande saker som vi ska ta & göra efter jul, så det kommer bli grymt! Herregud har snart varit här i 9 månader!! Är så glad att jag förlängde annars hade det bara varit 3 månader kvar & då hade jag inte hunnit allt det som jag har kvar på min lista..
Har aldrig uppskattat julen så mycket som jag gör här! Innan har jag bara tyckt julpynt & alla förberedelser inför jul är sååå överdrivet & stressigt & julmusik i affärerna som börjar spelas månader innan jul varit så irreterande men här är det annorlunda! Visst, alla människor är så stressade, trafiken är galen & alla stressar runt i mallen för att hitta julklappar till alla nära & kära men ändå allt julpynt & julmusik gör mig glad & avslappnad. Många dekorerar sina hus hej vilt & har stora uppblåsbara jultomtar & bockar i sina trädgårdar & massa paket hängade i träden men ändå ser det så mysigt ut när alla husen bara lyser upp när man kör i mörkret. Exempelvis detta hus nedan:
Idag var även den värsta trafiken jag har varit med om här & så hade jag med två barn som var hungriga & gnälliga & så fick jag hanskas med en spya på köpet oxå!
Jag skulle ta barnen till en inomhus lekplats för en playdate med kusinerna & det började med att vi kom en timma försent bara för att trafiken redan då var kaos, bil kö efter bilkö & här är folk hysteriska i trafiken oxå, tutar & ha sig hela tiden..
Men vi kom tillslut dit & barnen fick leka av sig & sen var det dags att köra hem & då var det ännu värre. Alex blev rastlös så jag gav honom min telefon att sitta & spela på (som jag kanske inte skulle gjort) för när vi står helt stilla med bilar överallt i lång kö säger han att han behöver vatten & som tur är har jag vatten så jag gav honom det. Men sen säger han att han mår lite illa oxå, han blir oftast bilsjuk lille stackaren så jag skynda mig fort som bara den att slänga ut blöjorna ur en påse jag har med mig o så ger jag honom den & precis då spydde han, rakt i påsen! Så duktig är han, kom ingenting varken på honom eller i bilstolen. Så allting gick bra trots allt!
Nu dricker jag glögg, äter pepparkaka, lyssnar på Hallelujah med Peter Jöback & ska skriva klart de sista julkorten. Hallelujah, julstäming på högsta nivå hos mig!!

december 4


söndag: Outlet mall hela dagen lång med fina Elin! Sen blev det Ikea för jag behövde köpa ny garderob & efter det rensade jag ut min garderob med hjälp av Elin

Myser

Jag, Alex & Texie ligger just nu I soffan o vilar oss, mysigt har vi!:)


blond eller brunett?

Idag beställde jag klipp & färgtid hos frissan! Är jättesugen på att testa någon ny färg men ändå trivs jag mkt bra i mitt blonda hår. Vad tycker ni?! tyck till! :)

november 30

Idag har jag varit ledig eller halvledig förhar suttit barnvakt nu ikväll.. Men jag började dagen med lektion sen åkte jag förbi mallet för att bara "titta" lite på kläde men det slutade men att jag kom hem med några påsar. Köpte en väska som jag ganska länge har gått och funderat på, väldigt nöjd med den! Sen åkte jag hem o skypade lite & efter det var jag med & klädde granen i Sydneys affär=)
Vill också säga grattis till min underbara syster där hemma! Hoppas du hade en jättebra dag! Saknar dig massor!!
såhär ser det ut nu=)
Min nya väska från Longchamp!

RSS 2.0