julstämning!

Heeeej!!!
Har varit lite smådeppig i veckan & faktiskt haft hemlängtan lite grann. Saknat vänner & familj enormt mycket och allt som har med Sverige att göra. Jag tror det har berott på att vädret har varit jättetrist, bara grått, regnigt & iskallt & därmed har jag inte haft lusten till att göra så mycket efter jobbet..
Men nu är det slut på att vara deppig & tycka synd om sig själv för nu har jag massa roligheter att se framemot!!Åker bl.a. till Florida nästa söndag med värdfamiljen & kommer vara där under jul & fira Hanukkah. Ska bli superkul & även så skönt att komma till lite varmare bredgrader oxå!=) Kommer hem igen den 26:e.. & igår var jag & min kära vän Elin ute & åt & planerade massa spännande saker som vi ska ta & göra efter jul, så det kommer bli grymt! Herregud har snart varit här i 9 månader!! Är så glad att jag förlängde annars hade det bara varit 3 månader kvar & då hade jag inte hunnit allt det som jag har kvar på min lista..
Har aldrig uppskattat julen så mycket som jag gör här! Innan har jag bara tyckt julpynt & alla förberedelser inför jul är sååå överdrivet & stressigt & julmusik i affärerna som börjar spelas månader innan jul varit så irreterande men här är det annorlunda! Visst, alla människor är så stressade, trafiken är galen & alla stressar runt i mallen för att hitta julklappar till alla nära & kära men ändå allt julpynt & julmusik gör mig glad & avslappnad. Många dekorerar sina hus hej vilt & har stora uppblåsbara jultomtar & bockar i sina trädgårdar & massa paket hängade i träden men ändå ser det så mysigt ut när alla husen bara lyser upp när man kör i mörkret. Exempelvis detta hus nedan:
Idag var även den värsta trafiken jag har varit med om här & så hade jag med två barn som var hungriga & gnälliga & så fick jag hanskas med en spya på köpet oxå!
Jag skulle ta barnen till en inomhus lekplats för en playdate med kusinerna & det började med att vi kom en timma försent bara för att trafiken redan då var kaos, bil kö efter bilkö & här är folk hysteriska i trafiken oxå, tutar & ha sig hela tiden..
Men vi kom tillslut dit & barnen fick leka av sig & sen var det dags att köra hem & då var det ännu värre. Alex blev rastlös så jag gav honom min telefon att sitta & spela på (som jag kanske inte skulle gjort) för när vi står helt stilla med bilar överallt i lång kö säger han att han behöver vatten & som tur är har jag vatten så jag gav honom det. Men sen säger han att han mår lite illa oxå, han blir oftast bilsjuk lille stackaren så jag skynda mig fort som bara den att slänga ut blöjorna ur en påse jag har med mig o så ger jag honom den & precis då spydde han, rakt i påsen! Så duktig är han, kom ingenting varken på honom eller i bilstolen. Så allting gick bra trots allt!
Nu dricker jag glögg, äter pepparkaka, lyssnar på Hallelujah med Peter Jöback & ska skriva klart de sista julkorten. Hallelujah, julstäming på högsta nivå hos mig!!

Kommentarer
Postat av: Nettan

Kul att få se lite julstämmning från USA! De har inte sparat på lamporna där! :)Må så gott Malin! Kram

2011-12-09 @ 06:27:25
Postat av: Bma

ååh skönt att det känns bättre nu! Så mysigt runt dej med all julstämning ! Vad duktig han är lille Alex !

2011-12-09 @ 12:23:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0