!!

Ikväll körde jag (helt själv) till West Chester för att besöka Lisa-Marie som är au pair där. Hon bor drygt 15 min härifrån med bil så det är nära för att vara här.. Tur för mig att jag hade min gps, annars hade jag varit heeeelt vilsen nu kan jag lova, så tack vare den hittade jag rätt, så det gick bra och om man får vara stolt över sig själv så är jag det just nu för det är inte det lättaste att köra här inte..
Nu när jag kom hem kom David ner o sa att Alex ville att jag skulle komma upp o säga godnatt, en sån sak gör en så så glad!:) 
Nu behöver jag sömn så godnatt USA och Godmorgon Sverige!

29-03-11

Idag har jag jobbat tillsammans med Lanie, en nanny som är här en dag i veckan så jag ska få en ledig dag.. Vi har gått igenom alla rutiner och vad som är viktigt att tänka på osv så det har varit en bra dag förutom att jag just nu är förkyld och har ont i halsen. Men annars känns det som att allt bara flyter på och man börjar efter varje dag som går komma in i vardagen och i det engelska språket blir allt bättre. Hoppas jag börjar drömma på engelska snart oxå!
Ikväll stod jag för matlagningen till min familj. Gjorde köttfärssås och spagetti och de tyckte om det jätte mycket, till och med lille Bennett :)
Till helgen ska vi till Chicago:D åker förmodligen på lördag morgon som planerat!
Någon bild sen gårdagens aktiviteter:)
Fick en jättemysig filt av familjen idag som en välkomstgift!

Första jobbdagen!

Idag var det min första jobbdag och det gick förväntansfullt väldigt bra och det var oxå väldigt kul! Skulle egentligen inte varit själv med barnen någonting men istället var jag själv med dem nästan hela dagen:) Alex var i skolan till kl 12 och medan det var jag hemma med Bennett, sen när Alex kom hem var vi ute en lång stund. Vi gick en promenad, Alex cyklade och jag hade Bennett i vagnen.. Sen när vi kom hem lekte vi i trädgården och Alex har även tagit hand om en liten liten kaninunge som han är jätteglad över, han vill leka med denna och ge den mat osv så vi försöker göra det så bra som möjligt för att den ska överleva och för att inte hunden Scout ska ta den..
Sen kom Sydney hem och då åkte hon o Bennett till doktorn för han är lite förkyld och då passade jag o Alex på att baka brownies! De blev så goda må ni tro, plus att Alex ville lägga i Ahlgrens bilar som jag gett honom, så det borde ni testa!
Nu ikväll har jag kört helt själv för första gången, lite nervöst men det gick bra! Skyltarna är helt annorlunda här jämfört med i Sverige och sen är inte trafikljusen nere vid marken utan de hänger långt uppe i luften, men man kommer in i det snabbt..
sådär nu vet ni hur min första jobbdag har varit!
Nu ska jag upp o äta med familjen:)
Take care!

trivs mycket bra!

Idag har jag fått följa med Alex på födelsedagskalas! Detta var inget vanligt svenskt kalas utan vi var i en jättestor gynmastiksal med  ett stort hopptorn med rutschkana och massa andra roliga saker, sen var det två lekledare som lekte med dem och såg efter den medan föräldrarna och jag stod o kollade på..
Just nu ligger jag i min säng o vilar lite så min mage blir bättre sen ska jag och David ut o övningköra med den stoooora bilen;) Ska nog går bra, hoppas jag!
Tog lite av mitt rum här nere oxå så ni ser hur jag bor:)

2011-03-27

Vet inte vad jag ska börja och inte heller hur för om jag skulle berätta allt från början tills nu skulle det ta upp hela bloggen, så därför kommer jag sammanfattar lite istället!
Själva resan till au pair skolan på Long Iland i New York blev inte så dryg som man trodde den skulle bli, tack vare Sofia och Ida. Vilka härliga pinglor detta är, har haft så roligt med er!
Dagarna på aupair skolan var kul, man träffade så många nya härliga människor från olika delar av världen.. Vi blev indelade i 3 klasser med ca 20 elever i varje och vi fick en så otroligt bra lärare, hon var så go och rar och så intresserad i det hon höll på med. Varje dag hade vi lektion och det bestod bl.a av att hålla redovisning, spela teater och pyssla
NYC trippen som vi gjorde i torsdags var det bästa. Vi åkte buss genom Manhattan sen åkte vi båt ut och såg Frihetsgudinnan sen var vi uppe The Top of the rock och därefter fick vi två timmars fri tid och strosa runt. Det var AWESOME och det var exakt som det är i "sex and the city".
Sedan kom den efterlängtade dagen, fredag!
5 timmars väntan på flygplatsen var lite drygt men som tur var roade jag mig med att kolla på greys anatomy på datorn så det gick bra ändå..
Efter flygresan som tog 1,5 timme landade jag äntligen i CINCINNATI! Och nu kommer det bästa! När jag sedan står och väntar på väskskorna kommer min värdpappa David med Alex som är 4,5 år på axlarna och när jag ser dem rusar jag fram till dem och då sträcker sig Alex sig ut med armarna och vill ha en stor kram och berätta att han varit så förväntansfull av att träffa mig. Den känslan var obeskrivlig!
Har nu varit här i mer en ett dygn och jag har fått ett sånt varmt välkomnade av familjen och lille Bennette som är 1,5 år tycks oxå gilla mig..
Så alla där hemma i Sverige, jag har verkligen fått en bra start på mitt äventyr!
Imorgon ska jag få följa med på Alex Birthday Party, det ska bli kul!
Godnatt
Malin

I'm so excited, and I just can't hide it....

whhaaa nu är det bara några timmar kvar sen lämnar jag lilla hålan, Karlshamn!
Det har varit sorgligt idag och säga hejdå till de närmaste men nu blickar jag bara fram mot mitt livs STORA äventyr, ska bli såå spännande!!
Ska snart försöka sova lite för sen ringer klockan 03.00 imorgon och då bär det av mot Malmö för att sedan hoppa på tåget till Kastrup!
GODNATT! :)

.

Denna sista helgen hemma i Sverige har bestått av avskedsfarväl, alltid jobbigt att ta farväl av de som står en så nära men det har varit trevligt:)
Middag med tjejerna på Harrys!



Middag med familj och nära & kära på thai!

Är så otroligt tacksam för den underbara familj och släkt jag har och även världens bästa vänner!

4 dagar kvar!!!!

Igår fick jag hem det sista från Cultural Care innan avresa:)

farmor<3

Varit hemma hos farmor&farfar och ätit för sista gången på ett år..
Bara älska farmors mat, den är sååå god!! Och till efterrätt hade hon köpt färska jordgubbar för hon vet att jag älskar det och sen hade hon gjort fastlandsbullar.
Lilla söta farmor, hon är bra hon:)


...

Är inte så van vid att köra bil med automatväxling så tänkte idag ta tillfället i akt o öva lite med Elinas bil eftersom jag kommer köra med det i USA, och det gick galant! Alla bilar borde ha detta, super smidigt ju!





elina, hanna & julia...

Elina, Hanna & Julia har varit här hela dagen och hjälpt till med packningen.
Kände mig som Carrie i Sex and the city när hon rensar i sin gardereob och hennes vänner säger vilka kläder hon ska behålla och vilka hon ska slänga:) och det gick bra för jag fick mycket utrensat!
Tack för en mysig dag!

2011-03-15

Packningen pågår för fullt och till en grymt bra spellista som jag fixat på spotify är det ändå ganska kul att packa och rensa ut, för det var tok för längesen man rensade sin garderob.
Jennifer Lopez feat Pitbull - On The Floor
grym låt

so happy!

Idag är det söndag vilket innebär Skype med värdfamiljen:)
Blir så glad varje gång jag pratar med dem, som jag längtar nu och IMORGON ÄR DET BARA EN VECKA KVAR!!!!
Nu ska jag snart bege mig till Sofie Hansson för lite mys och såklart se Solsidan, får man inte missa!



2011-03-12

Kusinen med familj har varit på besök och jag har myst med lille Liam hela eftermiddagen.
Fick oxå en försenad 20 års present, ett presentkort på sisters.. Taaack så mycket uppskattades verkligen:):)

sista dagen på jobbet..

Igår var det sista dagen på Ica.
Det kändes konstigt men ändå såå skönt..
Bjöd på fika och fick ett varmt farväl bland många:)
Nu den sista veckan hemma i Sverige kommer ägnas åt packningen och att umgås med nära o kära!

...

Passar på att göra klart fotoalbumet från balen och studenten..
Åh vad man saknar dem dagarna, så kul vi hade och så fina alla var!

Packningen, det jobbiga!

Jaha då har man kommit till packningen!
Såhär ser det ut nu och som man får ta med, en resväska max 23 kg plus ett handbagage max 8 kg.
Hmm kan inte bestämma mig om jag ska ta med en extra resväska och betala lite extra eller inte?! svårt beslut!

only two weeks left!!!

Jajjamen nu börjar det närma sig och det känns kan jag säg!! Har det mesta fixat men ändå känns det som jag har en massa kvar att göra. Just nu är packningen prioritet 1!
23 kg får jag bara packa med mig plus handbagaget, jaja återstår att se hur det ska gå;)
Emma, min kära syster kommer hem lördagen innan jag åker, åh vad mys det ska bli och åh vad jag kommer sakna dig!

....

Just nu känner jag mig bra, mycket bra! 4 timmars spinning är avklarat o jag vann till och med ett av priserna för bästa spurtpris!
Nu blir det jobb till kl 22 ikväll..

laddar...

Har jobbat min sista lördag ikväll på ica, kommer faktiskt sakna det lite, men bara lite;)
Så ikväll har jag o mina kära kollegor laddat som bara den inför morgondagens VASASPINNING!!
För er som inte vet vad vasaspinning är så ska jag förklara det. Man cyklar i ca 4 timmar samtidigt som vasaloppet går på tv. Dvs vi kommer inte gå i mål förrän den förste personen i vasaloppet åker i mål som gör det efter ca 4 timmar (förhoppningsvis!!). Det är tufft men så förbaskat skönt efteråt..
GODNATT!

miss my honey!

Idag har jag saknat dig lite extra mycket!

Ambassaden..

Äntligen har jag fått mitt visum avklarat
Mötet på ambassaden gick mkt bra, men nervöst som tusan var de..
Men nu är det fixat och det känns såååå skönt att kunna bocka av det på checklistan!;)
Efter ambassaden igår hade jag och fröken Adelaide Karlsson en heldag i Stockholm. Vi shoppade, åt lunch på ett mysigt ställe och bara strosade omkring, en mkt bra dag helt klart!
Nu ska jag krypa ner i sängen o kolla på ett Greys Anatomy avsnitt sen sova, åh vad skönt det ska bli..
Sleep tight people!
/Malin

RSS 2.0