pluggar teori

Just nu håller jag på att plugga till mitt amerikanska körkort, måste tydligen ta det för det gäller inte med det internationella körkortet (så tur jag inte blivit stoppad eller råkat ut för en olycka på dessa fem månader). men det ska nog gå bra. Uppkörningen kommer nog inte vara så svår, här gäller det i princip att kunna köra runt ett gatuhörn så kan man köra bil sen. Teorin, ja det återstå att se! Håll tummarna för mig på onsdag:)

Lite senare blir det middag på ett mexikanskt ställe för att än en gång säga hejdå till
Marion som åker hem imon:(

birthday party & goodbye dinner

Idag har vi firat bennett & kusinen Olivia med ett stort födelsedags kalas, jättefint kalas var det & eftersom det var ungefär 15 barn där så hade de ordnat en tjej som kom dit och sjöng & gjorde roliga saker med barnen, jättekul för dem. Här sätter man barnen i största fokus så då behöver inte barnen sitta vid ett speciellt barnbord (som jag hatade när jag var liten) bara för att de vuxna ska får lugn och ro & sitta & prata med varandra, nej så är det inte här utan här organiseras det mycket för att barnen ska ha det så kul som möjligt & de vuxna är med och leker:) Tycker jag är väldigt bra!
Efteråt åkte jag & söndags-shoppade med Lisa! Ikväll har vi varit hos Marion på avskedsmiddag, alltid lite deppigt med avskedsmiddagar men jag ska komma & hälsa på henne i Paris när jag kommer hem har vi bestämt:) Vi fick jättegod grillad mat av hennes värdföräldrar & till efterrätt cupcakes & crepes med nutella! Idag har jag nog fått i mig 7000 kalorier om inte mer ifall någon är intresserad av att veta! Måste sluta upp med att äta så onyttigt men i detta land är det himla svårt att vara nyttig så får väl helt enkelt bli flitigare att gå till gymmet istället!
BIRTHDAY PARTY













GOODBYE DINNER!






!

Igår var det utgång som gällde! Dock blev den inte så lyckad. Hade trevligt hos Marion men när vi skulle vidare ut ringde vi nog 8 olika taxibolag och bara en av dem kunde vara hos oss en halvtimme senare så vi bestämde oss för den men vi stod där och väntade och väntade och tillslut kom den efter en och en halv timmas väntan! Vi tog taxi in till Downtown till ett nytt uteställe men där var kön jättelång och med tanke på att kl var ca 1 gick vi till ett annat ställe och där var vi i ca 30 min sen stängde de!

Ikväll har jag varit med familjen och kollat på Reds! Det var min andra match så börjar mer o mer komma in i reglerna! Det är sån härlig stäming på dessa matcher och höjdpunkten med att gå är att man äter grillad korv, så gott!

thursday


passade på att gå till poolen idag för det är bara två veckor kvar tills de stänger
Bennett åt jätte mycket snacks så var jätterädd att han skulle göra nummer 2 i poolen, (har nämligen hänt en gång innan) men han skötte det bra lille gossen:)
alex fastnade i krukan

mys med texie

Dethär tycker alex är jättekul att göra!;) & Bennett sitter bredvid & håller på att skratta ihjäl sig åt oss

Varje gång jag har kört förbi detta stället har jag tänkt att jag måste testa det i och med titeln & för att det ser väldigt mysigt ut för man kan sitta ute! Så det gjorde jag ikväll med denna nya au pairen Lisa från Österrike, jättetrevlig tjej!

Bennett 2 år!

Idag fyllde Bennett hela 2 år! Mitt paket jag gav honom var en kassamaskin så man kan leka affär med, tyckte han var jättekul & även Alex också:) & ikväll har vi varit & ätit hos deras mormor o morfar! Fick jättegod mat, potatismos & grillat!:)
(mamma, han blev jätteglad för din present oxå)
Godnatt!

puppy

jag texie skypar med syster!
Jag & Texie skypar med syster..

Niina & Marion kom inom en runda ikväll & sen åkte vi till Red Lobster & åt med Elin oxå!

lille Texie sov gott i min säng..

good life

Britney Spears var AWESOME!! Sån otroligt bra show gjorde hon och hennes nya låtar är riktigt bra. Ett litet minus var att hon inte spelade så många av sina gamla låtar vilket jag tyckte hon skulle gjort men annars var hela konserten riktigt bra och hon är grym! Så mina tjejer där hemma när hon kommer till Sverige i höst tycker jag absolut ni ska gå o se henne.
En sak som var lite irriterande är att Nicki Minaj aldrig kom (hon skulle vara förbandet). Och nu ska ni få höra varför! jag fick en chock! Efter allt var slut gick vi fram och frågade en äldre man som jobbade med biljetterna & först vill han inte riktigt säga varför, han sa bara att hon var med i en morgonshow och sen hände en sak, vi stog som ett frågetecken och ville ju så klart veta vad som hände & till slut säger han (hör & häpna) "her boobs pooped out"! Så därför ville inte hon visa sig på scenen, antagligen för att hon var generad! För många blev det en besvikelse att hon inte kom men jag brydde mig inte så mycket, fick ju se Britney!
Alex mitt fina värdbarn är bara så go!! Precis när han vaknade i morse säger han till Sydney "Jag älskar dig" på svenska! Blir så glad när man lär honom något och sedan kommer ihåg det

Britney Spears

På lördag ska Jag, Elin, Niina & Jana på konsert med Britney Spears, längtar!!


wednesday

Igår fyllde min värdmamma Sydney år! Gav henne detta i present & sen ett doftande tvål! :)


Har jag berättat att vi ska ha en hund till? Den kommer på lördag, en liten Golden retriever:)

NEW YORK!!

NEW YORK, ja vad ska jag säga, det var helt underbart!!! & det var helt underbart att få ha Louise här en vecka! Sakna henne redan..
Jag har fortfarande inte återhämtat mig med sömn efter helgen. Vi gick o la oss sent på kvällarna & ställde klockan på halv 8 varje morgon för att vinna så mycket tid som möjligt & det var det värt men ändå hann vi inte med alla de saker som vi hade listat upp men vi hann ändå med väldigt mycket för att bara vara där en weekend så vi är hur nöjda som helst!
Avskedet på flygplatsen i New York i söndags blev dock mindre kul, vi lipade & lipade men snart ses vi igen, om några månader om det inte blir ändrade planer för min del (tänk jag har varit här i snart 5 månader nu, sjukt vad tiden rinner iväg).
Bilderna från New York, det är hur många som helst så jag lägger upp det en annan dag för nu måste jag sova för att bli piggare! Imorgon är jag ledig & det behövs, ska sova ut & sen bara ha en mysdag, fast att jag egentligen ha en massa saker att göra..

Day 6 - Wednesday

Haft en härlig dag med sol och bad.
Malins favorit låt just nu: Good life med OneRepublic

Hur man bäst bär ett par simglasögon snyggt, blir det Louise eller Malin..?
Efter jobbet åt vi god mat hemma med familjen och sen åkte jag och Malin vidare till Ulta en snabb sväng, Kenwood Mall och förbi Nordstrom. Vi kikade även inom Graeters (Cincinnatis egna glass) och åt en varsin glass, hur gott som helst att lyxa till det med en onsdagskväll. Sista onsdagskvällen för min (Louise) del i Cincinnati.
Imorgon tar vi flyget till New York! Malin håller på att packa nu, i sin stora resväska... SHOPPING NÄSTA!
Sweet dreams
Kiss and hugs
Louise & Malin

Day 5 - Just wanna have fun

Igår tisdag var vi på en lekplats där jag & Malin hade minst lika kul som barnen om inte roligare!
Efter det bakade vi choklad bollar och på kvällen var vi ute och åt med familjen. Jag provade sushi för första gången och jag tyckte om det. Malin är väldigt förvånad...

Här visar Malin hur man gör svenska choklad bollar ;)
Resultatet mycket bra:
Kiss and hugs
Louise & Malin

Day 4 - Cincinnati Zoo

Idag, måndag, har vi varit på Zoo.
Tyvärr så dog Malins kamera så har inte så många bilder från idag,
men det var en toppen dag. 
Malin and Bennett:
Nu har vi precis hoppat ut ur duschen och ska ut och äta ikväll på Ruby Tuesday,
där ska vi sitta prata prata prata och planera NEW YORK.
Kiss and hugs

Day 3 - Kings Island

Godmorgon söndag!
Här ser ni American breakfast:
Efter frukosten åkte vi vidare till Kings Island.
Kiss and hugs

Day 2 - Things that makes me happy

Så var det lördag.
Här ser ni Malin med Alex och Bennet som äter glass, gott!
Bennet ser nöjd ut iallafall haha :)
Malin and Bennet in the kitchen, so cute!
Älskar denna bilden!
På lördagskvällen gick vi ut och åt på Cheesecake Factory,
mycket god mat och dessert med.
Kiss and hugs

Day 1 - Bring on the day

Hey over there!
Nu är det Louise här som skriver.
Här kommer lite bilder från första dagen sen jag kom hit till Malin i fredags.
Vi hade inte träffats på 9 månader så ni kan själva tänka er vårt första möte på flygplatsen...
Hon var så söt när hon stod där med Alex och väntade på mig.
De fick vänta i tre timmar där för mitt plan var försenat.
Här har ni dem, Malin & Alex på flygplatsen:
På kvällen var vi på fest och sedan gick vi ut på en klubb.
Jag var alltså vaken i ca 24 h, kunde inte sova på flyget så slumrade bara.
Tror jag klarade vara vaken på grund av glädje rus :)
Kiss and hugs
Malin hälsar!

LOLLIPOP!

IMORGON FREDAG KOMMER VI ÄNTLIGEN SES, HÄMTAR HENNE FRÅN FLYGPLATSEN KLOCKAN 2 & KOMMER SEDAN SPENDERA EN VECKA I CINCINNATI & SEN EN WEEKEND I NEW YORK, KOMMER BLI HEEEELT UNDERBART!!!!

helgen!

Fredags - var hos Elin först, de andra gick ut & jag åkte hem för jag började jobba tidigt dagen efter!
lördags - myskväll hemma hos mig! Jag & Elin är sämst på att hyra film, vi satt & kollade igenom massa trailers & ändå slutade det med att vi hyrde en kass film. Vi såg den i 15 min om ens det sen satte vi på The Notebook istället & den filmen är ju bara sååå bra!! Har nog sett den 4 gånger nu & varje gång lipar jag lika mycket..
R E D S






Helgens höjdpunkt var detta! Cincinnati mot San Francisco.. Är dock inte så insatt i alla reglerna men det var grymt att få uppleva en riktig baseball match & Cincinnati vann!

RSS 2.0