Sjukling

Idag är lille bennett sjuk. Vi har varit hos doktorn och han har krubb hosta och feber. Han somnade i mitt knä precis så nu sitter jag och väntar på att alex ska komma hem från skolan. Få bli en chilldag idag.


january 30

Dagen började inte särkilt bra då fröken Malin Karlsson försov sig, oops! Skulle börjat klockan 8 & jag ställer alltid alarmet kl 7 för att sedan trycka på snooze för att kunna somna om i 20 min till men var nog alldeles för yvaken för det så jag tryckte istället på avbryt & klockan halv 9 kommer bennett & Sydney ner & väcker mig. Så det blev att bara kasta på sig lite kläder & sen börja leka med lillen men sen kom Lisa & Isaac, som är lika gammal som Bennett så vi gick till poolen & lekte. De småttingarna är så sjuuukt söta när de bada. Nästa gång ska jag ta kort!!
Efterom jag åkte iväg till Indinapolis i helgen fick mina värdbarn lite presenter idag av mig=)
:)
Jag fick även oxå present av mina underbara vänner där hemma, ett jättefint armabnd. Ni är så fina!! Tack så jättemycket! Saknar er!!!

idag har vi haft 14 C & strålande sol så i eftermiddags hade vi playdate i en park med Lisa & Jana + värdbarn.




snacks time!

Nu har jag äntligen öppnat (eller nej jag har inte öppnat den ännu men ska efter jag har bloggat klart) körkortsboken!! Kände att det allt var på tiden nu efter att man är inne på sin 11:e månad här i staterna. Så på onsdag ska jag försöka ta det här testet & köra upp måste jag tydligen oxå, men förhoppningsvis ska det väl gå bra=)

helgens bravader

Helgen spenderades i Indianapolis för att fira bästa Josefin som äntligen fyllde 21. Så efter jobbet satte jag & Lisa oss direkt i bilen & körde för när vi kom fram var det dags för utgång som slutade mycket bra trots att jag hade varit lite sjuk på dagen:)
I lördags kväll gick vi först ut för att äta med Josefins familj. Jättetrevligt & superduper god mat. Sen var det dags att sätta på klackarna & ta på partysminket & göra sig redo för den andra utgången som även denna blev mer än lyckad!! Vi körde Downtown igen & på ena utestället vi var på gjorde jag & Josefin bullride, grymt kul hahah. Inga kommentarer på hur det gick dock!
kan inte fatta att jag & denna galna tjejen åker till VEGAS om bara 3 veckor!!!!
Josefins vän Mark=)

10 månader!!

Hej & hå min kära läsare! Idag när jag skypade med min underbara mamma sa hon till mig att jag är tvungen att blogga för varje dag hon går in på bloggen så ser hon det sista blogginlägget om Nellie & det är ju faktiskt deprimerande så jag lovade henne att ta tag i detta lite nu. Dagen jag fick reda på att nellie var sjuk & kommer inte ha så länge kkvar att leva var väldigt jobbigt i och med att jag befinner mig på andra sidan jorden & kanske inte kommer se henne mera men jag gör det bästa av det & se det utifrån hennes bästa. Än sålänge mår hon som vanligt så jag hoppas hon kommer fortsätta göra det ett bra tag till=)
Annars rullar mitt liv på som vanligt, kanske lite mer än vanligt för det är mycket roliga saker som händer för tillfärlligt. Idag har jag varit här i 10 månader & jag är SÅÅÅÅÅÅÅ GLAD ATT JAG TOG BESLUTET ATT FÖRLÄNGA!!! Ångrar det inte en sekund!!
Nu ska jag hoppa in i duschen & sen blir det middag med familjen för det har inte jag haft på evigheter sen ska jag till Downtown & spela biljard med några vi träffade på nyår=)

varför just nu....

Tårarna bara rinner längs med kinderna. Mamma & pappa ringde idag & berättade att Nellie är väldigt sjuk & kommer inte ha så länge kvar att leva. Känns helt overkligt & som det är en mardröm! Hade önskat jag var hos henne nu & gav henne pannkakor som är hennes älsklingsmat & promenara med henne på Boön som är hennes favoritställe...

fredag den 13:e

Jag tragglar bokstäverna i alfabetet med Alex. Snart ska det minsann sitta där!!

födelsedagsfirande

Är inte på det bästa blogghumöret just nu för det är mycket som händer i mitt liv för tillfälligt men kan bara säga att jag mår galant & NJUTER AV MITT LIV FULLT UT!
Ska iallfall dra en sammanfattning av all födelsedagsfirande jag har fått.
FREDAG
Det började i fredags då min värdfamilj i smyg hade planerat med mina vänner att komma & överraska mig:)

min fina fina värdfamilj!!

den supergoda chockladtårtan!

& eftersom bästa Josefin kom & överraskade mig oxå enda från Idinapolis kunde det inte mer än annat bli en utgång a la Malin&Josefin på allt firande oxå.
& kul, JAAA det hade vi!!
TISDAG
På min födelsedag tog familjen mig till Cheesecake Factory (mitt favoritställe) & det var äntligen dags att få njuta av min första lagliga Cosmopolitan. Kändes som jag fyllde 18 på nytt:)
ONSDAG

Igår firade tjejerna här mig med bowling:)

Elson & Malson!

vinnaren det var jag de!



21


idag är det min dag!!!!

Klockan är halv 9 på morgonen & jag har sovmorgon. Ställde klockan på 8 för att tända ljus & öppna paket som jag har fått från Sverige!! :):)
Tack mamma&syster för de suuuperfina smyckena!!!
& tack världens bästa farmor för dina paket!!!

Vårkänsla!!

Strålande väder idag och tycks även hålla i sig ett tag. Det gillar vi!! I eftermiddag blir det playdate i parken.


Mor & moster kommer hit!!!

Fick precis ett glädjesprutt när jag fick veta att kära mor & moster nyss bokat resa till mig!!!! Den 12e maj kommer de hit och stannar några dagar sen flyger vi till Tucson i Arizona för att besöka lite släktingar:)


Las vegas

Jag & Josefin bokade precis en weekend till LAS VEGAS med även helikoptertur över Grand Canyon den 16 februari!!!
Jiihaaajj kommer bli grymt kul & galet!

bus i snön.

Det har äntligen kommit lite snö hit till Cincinnati så idag har jag & barnen varit ute & lekt i den lilla snön vi fått.
Nu sover B & jag & Alex myser i soffan.

nyår!!!

NYÅR BLEV MER ÄN LYCKAT!
Vi planearde att var på hotellet kl 3 på eftermiddagen för att så smått börja göra oss iordning & smygstarta på vinflaskorna med det blev att vi kom dit vid 5 draget istället. Efter incheckningen for vi iväg & hämtade mat & sen var det bara att börja inviga det nya året som blev galet bra! Bjussar på lite bilder neranför=)
Utsikten från vårt hotellrum & där det är rött & grönt är klubben vi gick till.

RSS 2.0