En efterlängtad minisemester!

Befinner mig i Norrköping hos Della och har det bra! Hennes lägenhet är superfin och mysig.. Just nu lagar hon mat och det kommer bli kycklingtacos, låter spännande!

Var och hyrde film innan och bara för man inte var medlem där kunde man typ inte hyra film enligt den sura kvinnan som stod där, sen kom en kille som oxå jobbade där som heller inte fattade någonting om hur man gjorde och han bara svor hela tiden o tyckte nog vi var jobbiga?!. MEN tillsisst kom ägaren och jaa gud så trevlig han var, slapp till och med betala vårt godis:)
Där ser man vad bra kundbemötande gör mycket!

Imorgon är det Ambassaden som gäller! Känner mig lite nervös men hoppas det kommer gå bra..


 




AMERICAN PANCAKES

Gjorde Amerikanska pannkakor ikväll och de blev suuupergoda!
Så här kan ni ta del av receptet:
Det här behöver du:
  • 1 ägg
  • 2,5 dl mjölk
  • 3 dl vetemjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 msk socker
  • 0,5 tsk salt
  • 0,5 tsk vaniljsocker
  • 2 msk smör
och såhär gör du:
Vispa ägg o mjölk i en bunke, smält sedan smöret o häll i smeten
Blanda ihop de torra ingredienserna för sig och häll sedan ner i smeten
Stek sedan små pannkakor (ca 10 cm) i lite smör!
sådär ja! Enkelt och supergott;)
/malin


Det närmar sig....

Söndag idag vilket innebär Skype med värdfamiljen:) Gillar söndagarna nu innan avresa! Det är så kul och prata med barnen och kunna se dem så att de känner igen mig när jag kommer och att vi lär känna varandra.
I morgon är det bara 3 veckor kvar och fast att jag nästan har allting klart så känns det ändå som jag har en himla massa att fixa!!
Imorgon beger jag mig till Norrköping för att besöka Della, åh vad kul det ska bli o träffa dig och se din lägenhet,  det är verkligen på tiden!
Snäll som hon är följer hon med mig till Ambassaden på tisdag, kommer att ta tåget till Stockholm 05.20 för att sedan vara på plats kl 08.30 på ambassaden. Känner mig lite smått nervös inför detta mötet i och med att exakt ALLT måste vara korrekt i alla papper som jag fyllt i annars kommer jag inte få mitt visum, och då kommer jag inte heller komma in i landet. Så hoppas nu Malin varit ordentlig och fyllt i rätt! Återstår att se!:)
Om allt går i lås kommer vi ha en heldag i Stockholm och sedan hem till Della igen i Norrköping.. Kommer bli MYS (förhoppningsvis!)

Soool...

Idag är det sol och jag älskar det, man blir liksom så positiv till allt
I morse stod morgonspinning på schemat med Sofie Hansson, därefter blev det en god frukost med nybakade frallor:)
Snart blir det en fika på stan med fina Anna innan jobbet kallar..
Have a nice day!
/malin

Ett steg in i Bloggvärlden..

Då var det oxå dags för mig att skapa blogg! (trodde alldrig detta skulle ske), men nu när jag fått en så snygg design av Dellas roomie så känns det väldigt spännande att börja blogga;) Och jag lovar, jag ska hålla er uppdaterade av vad som händer i mitt liv nu framöver.
Igår var det exakt en månad kvar tills det bär av mot USA!!! Känns helt otroligt och jag är så himla glad att jag fått denna chansen att åka iväg. För några år sedan skulle jag aldrig få för mig att ge mig ut i den "stora vida världen" helt ensam men nu känns det bara såå spännande och kul! Kommer självklart känna saknaden efter många här hemma, men det finns Skype och det är bra, mycket bra!
/malin

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0