tisdag

B är redo för poolen..

efter att ha lekt i poolen behövde vi lunch..

Alex & jag leker zoo keeper. Jag får alltid äran av att låtsas vara sköldpaddan uppe till höger. Idag frågade jag alex om jag kunde få vara apan istället. Men det fick jag inte för han tykcer om när jag pratar på ett speciellt sätt när jag är sköldpaddan..


sen var det dags för poolen igen för att alex inte kunde följa med på morgonen eftersom han har camp då..
När vi kör till poolen frågar Alex hur länge jag ska stanna här & vara hans babysitter. Jag frågar varför han undrar det & då svara han, för jag vill att du ska stanna här för alltid annars sätter jag dig i fängelse!! jag förklarade för honom att jag kommer stanna här länge till.. Han är såååå söt alltså!!


lördags

Måste lägga upp några bilder från i lördags oxå på mina favoriter!
(klicka på dem så ser ni dem större)


veckans fynd

Hittade ett par snygga jeans på rean. Det stod att det kostade 26 dollar men när jag kommer fram till kassan säger hon att de bara kostar 6 dollar vilket är bara 40 kr typ!! Sicket bra köp jag gjorde där, det bästa på hela veckan.
(klänningen bakom är från forever 21)


helgen!

I fredags firade vi midsommar & också Elin som fyllde 21 år!
Tack alla som gjorde min kväll så bra!
I lördags åt vi brunch på Ihop (mitt Brunch-favorit ställe), sen var jag, Josefin & Kajsa i Kenwood mall innan jag började jobba. & under tiden jag jobbade spenderade Josefin & Kajsa kvällen på Kings Iland sen kom de till mig igen & sov över till söndagen..




GLAD MIDSOMMAR!

Inväntar Josefin & kajsa från Indianapolis! Därefter beger vi oss till Niina för att fira Elin 21 år & såklart svensk midsommar!

21 june

3 MÅNADER I USA IDAG! Känns helt sjukt. För 3 månader sedan åkte jag hemifrån med mitt pick & pack & var påväg mot mitt livs stora äventyr. Jag kommer ihåg jag sa innan jag åkte att om jag inte trivs kommer jag inte ge upp i första hand men om jag gråter konstant i 3 månader då tänker jag åka hem. Jag har knappt gråtit så jag kommer inte komma hem ännu, trivs så bra här!! Och jag är så otroligt glad över att jag gjorde min dröm till verklighet! 

Skypade med farmor & farfar idag & det första farfar säger när vi skypar är:
"Malin, jag har hört att man kan prata via internet helt gratis, tror jag ska gå & kolla upp det där mera"
"haha men farfar det är ju precis det vi gör just nu, SKYPE kallas det"
Han är för söt min lilla farfar!

kings iland

Idag åkte jag, Elin & Tania till Kins Iland. Det är en jättestor nöjespark här i Cincinnati & de har enorma berg-och-dalbanor jämfört med vad som finns i Sverige, riktigt kul!! Dock åkte jag en som gick upp-och-ner, inte kul. Trodde jag skulle dö, det var fasansfullt, haha..
hade dock otur med vädret...




vi firar midsommar!

började en vecka före med att fira med midsommar buffé på IKEA! Godare denna gången än förra då vi var på samma buffé fast för påsken.. Fick även ett eget bord som var reserverat för bara just svenskar..
Men nu känner jag att det får vara bra med IKEA på ett tag, har tröttnat på att äta där nu & varje gång jag är där känns det som jag är i Älmhult hemma i Sverige & det vill jag ju inte känna ännu!

städning!

Idag kände jag att det var dags för storstädning i lekrummet & som tur är tycker barnen det är kul att hjälpa till!

!

Saknar dig bror:)

!

DEN 28 OKTOBER FÅR JAG TRÄFFA SYSTER & MAMMA, SOM JAG LÄNGTAR!!!!!!

birthday party!

Ikväll har vi varit hemma hos Sydneys föräldrar & firat grandma Gloria, Sydneys mormor:) Hela 87 år fyllde men pigg & glad är hon för det! Jag gillar henne, hon är så go & rar. Ävens Sydneys föräldrar är väldigt trevliga & omtänksamma! Så jag har inte bara kommit till en bra värdfamilj utan även släkt oxå:) Det bjöds på pizza & till efterätt en enorm chockladtårta pluss glass! Kunde man motstå, NEEEJ! Lovade mig själv igår efter att jag ställt mig på vågen att jag bara skulle hålla mig till onyttigheter på helger, men det löftet sprack ju ganska fort haha..


Tog barnen till zoo idag! Men det började fullkomligt ösregna så vi var helt dyngsura (hmm heter det så?!) när vi åkte hem, men det var mysigt ändå!





love Victoria's secret

Bara älskar rean på Victoria's secret!!! De har bara det två gånger om året, en på sommaren & en på vintern så därför har de jättemycket & den stora rean började idag, vilket passade perfekt för mig för jag var ledig :)
Idag har jag även skypat med min underbara mamma & syster som håller på för fullt att boka resa till mig:) De
kommer förhoppningsvis i slutet på oktober. Ska bli så kul, LÄNGTAR!

helgen!

Helgen har varit fullspäckad men mycket bra!
I lördags jobbade jag till 10 på kvällen sen bestämde jag mig lite spontant att köra till Elin för att hänga med henne, Niina & Marion ut. Gick ut i Downtown för första gången & kvällen blev riktigt lyckad! (Bilder har jag tyvärr inte för glömde kameran hemma..)
I söndags var det dags för mitt 3:e aupair möte, tiden bara rinner iväg känns det som! Träffades i West Chester & körde go-karts:) Sen åkte jag, Elin, Amanda & Felina till Ikea för att köpa biljetter till midsommarbordet på fredag, ska bli sååå gott! Därefter spenderade vi dagen i Kenwood mall & avslutade med Pizza..
Victoria's secret har reor två gånger om året, en vid jul & en IMORGON:D Dvs jag ska definitivt dit & spendera! Men jag smygstartade även lite igår för de hade redan börjat lite smått med rean så jag köpte en fin bikini & en behå..

Brunch på Ihop!

På Ihop har de världens godaste amerikanska pannkakor, sååå gott!

super 8

Riktigt bra film!!!
Har sån fruktansvärd rethosta som aldrig vill försvinna, så hoppas hostmedicinen ger dunder inatt så jag får sova..
Godnatt!


ÅSKAR.....

jag har aldrig varit rädd för åskan förut men nu är jag rädd! Ikväll blixtrar det & åskar som bara den, & då menar jag RIKTIGT MYCKET, himlen bara lyser!!! Jag är hemma själv & har precis gått ner till mitt rum med min mat, kunde inte sitta där uppe, såg hur blixten stup i kvarten gick ner precis utanför fönstret & direkt efter kommer bullrandet som får huset att skaka.. Har aldrig sett något liknande förut!!
Ska ta mig ut till bilen nu & köra till Amanda för i bilen är man ju säker! Sen ska vi gå på bio & se Super 8, har sett trailern & den verkar riktigt bra så det får vi hoppas på!
Oj kanske dags att stänga av datorn, tänkte inte på de, HEHE!
Kiss and hugs!


poolen

Idag har jag & alex varit i poolen.
Håller på att lära honom att simma & det går framåt, han är så duktig!:)
åt även lunch där..
För tillfälligt är min kropp stel & värker! Jag har tränat pilates ikväll med Elin & Marion &
det var jobbigt, sjukt jobbigt särskillt om man är ovig som jag. Men jag tyckte inte om
det, blir för rastlös av sånt, kollade på klockan hela tiden..

9 juni

Idag kändes det som det var den varmaste dagen hittills, hela 38°C i skuggan!!
Det är liksom svårt att andas ute när det är så varmt, tror nog aldrig jag har varit med om sådan här värme någon gång förut.. Spenderade därför dagen med barnen på ett museum (kommer bilder på det lite senare), väldigt trevligt museum med massa roliga saker att leka med för barnen! 
När vi sen kom hem gick vi ut i hettan & lekte lite, & när vi skulle gå in ser jag en NY ORM, jadå där bland stenarna låg den ihopslingrad...
Just nu förknippar jag allt med orm, min plattångsladd, min datorsladd, min svarta rem på handväskan, jaa allt som tycks kan vara just en orm! Sen kollar jag under sängen & under min soffa innan jag ska sova för att försäkra mig så ingen äcklig orm ligger där. Nej skärpning! Jag ska sluta upp med att vara så nojjig för ormar!
Ikväll har jag tränat zumba för första gången i mitt liv, & gud så kul det var!!! älskade musiken men svårt som bara den men jag ska inte ge upp! Jag, Elin & Marion (en fransk tjej) har bestämt att hädanefter ska vi träna detta varje onsdag:) Sen var vi & åt glass på Graeter's, supergott glasställe! Kanske inte så bra att äta det just efter man tränat eller det spelar ju egentligen ingen roll när man än gör det men det känns inte bra iallafall men strunt samma jag lever i USA nu! :)

The swedish national day!

I går var det Sveriges nationaldag och så klart ville vi svenska fira det.. Så därför ordnade jag, Amanda, Lisa & Elin en playdate med våra värdbarn i en jättemysig park där vi fikade & lekte i lekplatsen. Jag hade bakat chokladbollar, lisa sockerkaka & Amanda bullar! Väldigt mysigt & trevligt hade vi!
Sen på kvällen åkte vi till IKEA...



till min förvåning hittar jag en bok om Blekinge..




roadtrip to Pittsburgh

Lite bilder från vår roadtrip till Pittsburgh i lördags! Spenderade den mesta tiden i bussen eftersom resan tog totalt 12 timmar så vi hann bara vara i Pittsburgh i 2 timmar men det kostade bara 6 dollar så det var det värt!

skräck!

I fredags hände en sak som jag ALDRIG någonsin kommer glömma!
Ni ser själva bilden så ni förstår säkert vad jag pratar om!
Det var varmt & soligt så jag satte mig ute i solen en stund för Bennett sov & Alex lekte med Jonah.
Tror det eller ej men jag får sedan en konstig känsla i kroppen som gör att jag vill gå in. Vänder mig om & ser denna gigantiska orm slingra sig rakt mot mig!!!!! Jag skrek av skräck & rusade in & stängde dörren & ringde förtvivlat till Sydney som sa att jag skulle stänga om mig o stanna inomhus men att jag skulle gå ut & ta bild först, så därför fick jag ju gå ut & försöka ta en bild lite snabbt.. Jag var så rädd, darrade i hela kroppen! Alex & jonah hade jag ropat på & försökte att dölja min rädsla så gott jag kunde men shit vad rädd jag var & är fortfarande för tankarna på att ormen kan ha tagit sig in nere hos mig går hela tiden, men David säger att den inte kan göra det så jag får lita på honom.. Men jag har sån ormskräck!!!:(


Sen igår sov Lisa, Elin, Amanda & Niina över hos mig för dagen efter skulle vi göra en roadtrip till Pittsburgh & bussen gick redan 06.30 på morgonen & tog oss 6 timmar.. Iallafall efter denna ormincident hade jag rysningar i kroppen hela fredagkvällen & det enda jag tänkte på var ormen. Så när vi kommer hem efter vi hade varit ute & ätit, går vi ner till mig & efter ett tag ser jag en till orm fast en mycket mindre precis vid mitt nattduksbord, jag totalt skriker att det är en orm till & alla blir helt hysteriska & rusar iväg.. MEN Amanda som inte är så rädd för ormar går fram & ser till sin förvåning att det inte är en riktig orm, Alex leksaksorm som David har lagt där!!!!

torsdag

Kvällens sysselsättning: GYMMET!
Ikväll tränade jag med en personlig tränare, det ingick i medlemskapet  så det var ju lika bra att ta! Men han trodde sen jag skulle bekosta en personlig tränare att träna med sådär 2-3 ggr i veckan, megadyrt för en aupair så det blir det inte, men jag klara mig på egen hand eller återkommer jag när jag gift mig rikt!:)
Kvällen absolut bästa: När jag kommer hem precis innanför dörren hör jag Alex ropar "Maaaaaalin" (med sin engelska accent, så sött!) & rusar mot mig & upp i min famn & ger mig en stooor kram. Så mysig är han! Har inte sett honom på hela dagen för han har varit med sin mamma idag på jobbet för hon fick hämtade honom tidigare från skolan för han hade kräkts men det var förmodligen att han blivit bilsjuk på morgonen eller nått han ätit..
Bennett i parken
Bennett lyckas ta ett kort på mig..

right now

Grattis sweetie, 10 år nu!

onsdag

jag & Bennett åt lunch i parken innan vi hämtade alex, mysigt!
ZINGO - Alex favoritspel, även mitt! se ni hur lika det står, men tyvärr vann alex
alex tvättar bilarna!

LOVE

Fick ett stort paket idag på posten & idet stora paketet var det godis, LÖSGODIS! Du vet precis min smak, saltlakrits, surt & choklad! TACK MIN UNDERBARA VÄN!



RSS 2.0